ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗΣ - ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εθνικής Αντιστάσεως 150, 45221, Ιωάννινα

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗΣ - ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Εθνικής Αντιστάσεως 150
45221, Ιωάννινα

Συνεργεία Αυτοκινήτων - Υγραέριο


Εταιρικό προφίλ

Το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗΣ - ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της υγραεριοκίνησης από το 2010 έως και σήμερα στα Ιωάννινα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 150, Κατσικά.

Με την εγκατάσταση τη ρύθμιση και τη μετ’ έπειτα τεχνική υποστήριξη του συστήματος υγραεριοκίνησης, ασχολείται ο ίδιος ος ιδιοκτήτης της εταιρίας ο οποίος είναι Εξειδικευμένος Εγκαταστάτης Lovato Auto Gas & BRS Gas Equipment και ως εκ’ τούτου διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και υπευθυνότητα.

Η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται με τον πλέον αξιόπιστο ασφαλή και επαγγελματικό τρόπο εντός του συμφωνημένου χρόνου. Από την εταιρία μας παρέχεται γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος και των εξαρτημάτων για 2 χρόνια.


Περιγραφή Υπηρεσιών
  • Τοποθετήσεις παντός τύπου
  • Service
  • Ανταλλακτικά
  • ΚΤΕΟ
  • Δίνονται πιστοποιήσεις για όλα τα συστήματα υγραεριοκίνησης

Γιατί να μας προτιμήσετε

Το συνεργείο αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος υγραεριοκίνησης με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο με γνώμονα την απροβλημάτιστη και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Στο χώρο του κινητήρα η εγκατάσταση των εξαρτημάτων γίνεται με γνώμονα τη σωστή λειτουργία του συστήματος και με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο τη συντήρηση του κινητήρα.


Lovato GAS

H Lovato GAS μετράει περισσότερες από 5 εκατ. εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης σε οχήματα σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της επιτυχίας και της αξιοπιστίας της!


BRC

Το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗΣ - ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ προσφέρει όλη τη σειρά των κορυφαίων Ιταλικών συστημάτων της BRC στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η εγγυημένη ποιότητα σε συνδυασμό με την πολυετή παρουσία στο χώρο της υγραεριοκίνησης, κατάφεραν να φέρουν την BRC στη 1η θέση των συστημάτων υγραεριοκίνησης, αφού προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο κινητήρα.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 17:00
Τρίτη09:00 - 17:00
Τετάρτη09:00 - 17:00
Πέμπτη09:00 - 17:00
Παρασκευή09:00 - 17:00
ΣάββατοΚΛΕΙΣΤΑ
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης