DR. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

Πευκών 13, 14122, Νέο Ηράκλειο

DR. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ


Πευκών 13
14122, Νέο Ηράκλειο
Ορθοπαιδικοί


Εταιρικό προφίλ

Στόχος μας είναι η παροχή εξειδικευμένης φροντίδας πάνω σε Ορθοπαιδικά προβλήματα, είτε πρόκειται για τραυματισμούς ή χρόνιες παθήσεις, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών αλλά και καθιερωμένων μεθόδων, με γνώμονα την εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενή ξεχωριστά, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα και η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση 


Περιγραφή Υπηρεσιών

Αρθροσκόπηση

Γόνατος

Ώμου

Ποδοκνημικής


Ολική αρθροπλαστική

Ισχίου

Γόνατος

Ώμου

Χειρουργική Ώμου - Αγκώνα - Χεριού

Αρθροσκοπική χειρουργική

Αθλητικές κακώσεις

Επανορθωτική χειρουργική

Fast Track Arthroplasty

Μέθοδος ταχείας αποκατάστασης


Γιατί να μας προτιμήσετε

Σύγχρονες μέθοδοι ελάχιστης παρεμβατικότητας και ταχείας αποκατάστασης (αρθροσκόπηση, minimally invasive surgery, Fast track arthroplasty)

Αντιμετωπίζεται σχεδόν το σύνολο του φάσματος της Ορθοπαιδικής, μέσα από διαρκείς συνεργασίες και με τη χρήση εξατομικευμένων τεχνικών, ειδικότερα δε με τις νεότερες τεχνικές ελάχιστης παρεμβατικότητας (διαδερμική οστεοσύνθεση, αρθροσκόπηση, FAST-TRACK  αρθροπλαστική για το γόνατο, τεχνική SUPERPATH® για το ισχίο).


Απευθυνόμαστε σε

Παιδιά

Ενήλικες

Αθλητές


Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

Dr. Γεώργιος Β. Κασιμάτης, FEBOT, FEBHS

Χειρουργός Ορθοπαιδικός

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών  ("Άριστα")

Μετεκπαιδευθείς στο Ινστιτούτο "Rizzoli", Bologna

Fellow Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ορθοπαιδικής & Τραυματιολογίας (FEBOT)

Fellow Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής

Χεριού (FEBHS)


Γενικές Πληροφορίες

Dr. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, FEBOT, FEBHS

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός Γεώργιος Β. Κασιμάτης τελείωσε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έκανε αρχικά την ειδικότητα της Χειρουργικής και στη συνέχεια της Ορθοπαιδικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο), υπό τη διεύθυνση των Καθηγητών Ι. Ανδρουλάκη και Η. Λαμπίρη. Στα πλαίσια της ειδικότητάς του εργάστηκε επίσης στην Oρθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» υπό τη διεύθυνση του Παιδοορθοπαιδικού Α. Γκιόκα, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία με παιδιά που είχαν ορθοπαιδικά προβλήματα.

Το 2007 έλαβε υποτροφία (Fellowship on Musculoskeletal Oncology) από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο Ορθοπαιδικής “Rizzoli” στη Μπολώνια της Ιταλίας, το οποίο αποτελεί πρότυπο κέντρο αναφοράς για την Ορθοπαιδική και ειδικά για τη Μυοσκελετική Ογκολογία παγκοσμίως. Εκεί είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει ικανή εμπειρία πάνω στις σπάνιες αυτές παθήσεις και να εξειδικευθεί σε πολύπλοκες επεμβάσεις αποκατάστασης των οστών και των αρθρώσεων από τον καταξιωμένο Καθηγητή Mario Mercuri.

Το 2008 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών με βαθμό «Άριστα» για τη Διατριβή του πάνω στη Σπονδυλική Στήλη, που είχε ως επιστέγασμα αξιόλογο αριθμό δημοσιεύσεων με σημαντικές ετεροαναφορές (citations) από τη βιβλιογραφία.

Έπειτα από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις έγινε μέλος του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ.), ενώ έλαβε και υποτροφία από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.).

Στη συνέχεια και για μια πενταετία εργάστηκε στο Τμήμα Χεριού, ‘Ανω Άκρου & Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι. Το 2012 και κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων που διεξήγαγε ο επίσημος φορέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Χειρουργική του Χεριού (FESSH/UEMS) στην Αμβέρσα (Βέλγιο), πιστοποιήθηκε στη Χειρουργική του Χεριού ως “Fellow of the European Board in Hand Surgery (FEBHS)”, πιστοποίηση που ακόμα και σήμερα κατέχουν ελάχιστοι Έλληνες Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί.

Ακολούθως, και πάλι κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων, αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας (EBOT/UEMS) ως “Fellow of the European Board of Orthopaedics and Traumatology (FEBOT)” στο Δουβλίνο (Ιρλανδία) το Σεπτέμβριο του 2012.

Είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ώμου-Αγκώνα (Société Européenne pour la Chirurgie de l’Epaule et du Coude/ European Society for Surgery of the Shoulder and the Elbow– SECEC/ ESSSE).

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, έχει πλούσιο κλινικό, εκπαιδευτικό και συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις στο PubMed/Medline και πάνω από 250 citations με h-index=10, ενώ είναι επίσης κριτής (reviewer) σε πολλά αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά. Από το 2009 διδάσκει επίσης τα μαθήματα της Ανατομίας και των Πρώτων Βοηθειών στους σπουδαστές τους ΤΕΙ Αθήνας και είναι Επιβλέπων Καθηγητής σε πτυχιακές εργασίες σπουδαστών.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με τις νεότερες τεχνικές ελάχιστης παρεμβατικότητας για τη θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων, συμπεριλαμβανομένων της διαδερμικής οστεοσύνθεσης, της αρθροσκόπησης, αλλά και των αρθροπλαστικών με μικρή διάρκεια νοσηλείας (Fast-Track Arthroplasty)


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

ΔευτέραΚατόπιν Ραντεβού 2177075109
ΤρίτηΚατόπιν Ραντεβού 2177075109
ΤετάρτηΚατόπιν Ραντεβού 2177075109
ΠέμπτηΚατόπιν Ραντεβού 2177075109
ΠαρασκευήΚατόπιν Ραντεβού 2177075109
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης