ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛ.

28ης Οκτωβρίου 16, 412 23, Λάρισα

ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛ.


28ης Οκτωβρίου 16
412 23, Λάρισα

Οφθαλμίατροι


Εταιρικό προφίλ

Ο Δημήτρης Πλ. Σινόπουλος είναι πτυχιούχος του Ιατρικού τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τα τέλη του 1997 και από το 1998 εως το 2001 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός σε δυο περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας στη Θεσσαλία. Από το 2002 έως το 2006 εξειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ο Αγιος Δημήτριος”. Η συγκεκριμένη κλινική ήταν και εξακολουθεί να είναι μία από τις παραγωγικότερες στη Βόρεια Ελλάδα με προσέλευση χιλιάδων ασθενών ετησίως στα εξωτερικά της ιατρεία και, φυσικά, ανάλογο αριθμό χειρουργείων. Το 2004 συμμετείχε στην εισήγηση της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΓΝΘ “Ο ‘Αγιος Δημήτριος” με θέμα “Παρόν και μέλλον των ενδοφακών μετά από φακοθρυψία” στα πλαίσια του 37ου Πανελλήνιου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου.

Είναι κάτοχος του Corneal Topography and Wavefront Course στο πρότυπο οφθαλμιατρείο Θεσ/νίκης υπό τον κ. Μαγουλά , του ISRS / AOO official refractive surgical course , του ESCRS surgical skills training course / LASIK , PRK , LASEK , EPILASIK. Συμμετοχή σε πολυάριθμα πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας , μέλος της οφθαλμολογικής εταιρείας Κεντρικής Ελλάδας , μέλος της Ελληνικής εταιρείας ενδοφακών και διαθλαστικής χειρουργικής.

Το ιδιωτικό του ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007, βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και παρέχει στους ασθενείς έναν ολοκληρωμένο οφθαλμολογικό έλεγχο. Όσον αφορά τις χειρουργικές επεμβάσεις, αυτές πραγματοποιούνται σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

 


Περιγραφή Υπηρεσιών

Οφθαλμολογικές εξετάσεις:


- Πλήρης διαθλαστικός έλεγχος με τη χρήση αυτόματου διαθλασίμετρου-κερατόμετρου, προβολέα οπτοτύπων και ηλεκτρονικού φορόπτερου.
- Εφαρμογή φακών επαφής.
- Μέτρηση TL (διορθωτικών γυαλιών) και φακών επαφής με αυτόματο φακόμετρο.
- Παιδοφθαλμολογικό screening με τη χρήση του διόφθαλμου παιδιατρικού διαθλασίμετρου PlusOptix (ορθοπτικός έλεγχος, κορομετρία, διαφάνεια θλώντων μέσων του οφθαλμού, διαθλαστικό προφίλ από απόσταση 1m). Με τον τρόπο αυτό είναι απόλυτα δυνατή μία πολύ χρήσιμη οφθαλμολογική προσέγγιση ακόμη και σε βρέφη ηλικίας μηνών.
- Πλήρης έλεγχος αντίληψης χρωμάτων.
- Έλεγχος προσθίων μορίων του οφθαλμού με σχισμοειδή λυχνία.
- Μελέτη δακρυικής στιβάδας (BUT, Schirmer’s test).
- Έλεγχος δακρυικής οδού.
- Μέτρηση ΕΟΠ (ενδοφθάλμιας πίεσης) με τονόμετρο επαφής.
- Εξοφθαλμομέτρηση με εξοφθαλμόμετρο κατά Hertel.
- Βυθοσκόπηση με: άμεσο οφθαλμοσκόπιο, έμμεσο οφθαλμοσκόπιο+φακό indirect aspheric 20D, βιομικροσκόπηση με φακούς double aspheric 90D/digital wide field 90D / three mirror lens.
- Παχυμετρία κερατοειδούς (υπερηχογραφική).
- Υπερηχογραφικός έλεγχος του οφθαλμού με A scan (βιομετρία).
- Έλεγχος οπτικών πεδίων με αυτόματο στατικό περίμετρο.


Χειρουργικές πράξεις:


- Χειρουργική βλεφάρων (αφαίρεση χαλαζίου, θηλωμάτων, ξανθελασμάτων, κύστεων).
- Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου.
- Χειρουργική καταρράκτη (φακοθρυψία+ένθεση ενδοφακού).
- LASER φωτοδιαθλαστική χειρουργική (διόρθωση μυωπίας-υπερμετρωπίας-αστιγματισμού-πρεσβυωπίας) με τις μονάδες AMARIS 1050RS και ZIEMER (LDV) /  TRANS PRK, FemtoLASIK) 
- Αποκατάσταση δευτερογενούς καταρράκτη με Nd:YAG LASER οπίσθια περιφακιοτομή.
- Ενδουαλοειδική έγχυση anti-VEGF παραγόντων με βελόνα 27-30G για την αντιμετώπιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας υγρής μορφής (wet AMD), του διαβητικού οιδήματος της ωχράς (DME), της κεντρικής/κλαδικής φλεβικής απόφραξης (CRVO/BRVO) και άλλων αγγειακών νοσημάτων του βυθού του οφθαλμού.


 Γιατί να μας προτιμήσετε

- Συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής και διορθωτικών γυαλιών κάθε τύπου.
- Χορήγηση πιστοποιητικού για έκδοση ή ανανέωση ερασιτεχνικής και επαγγελματικής άδειας οδήγησης.
- Χορήγηση πιστοποιητικού για την εισαγωγή μαθητών σε στρατιωτικές ή αστυνομικές σχολές, ΤΕΦΑΑ κλπ.
- Χορήγηση γνωματεύσεων ικανότητας χειρισμού ειδικών μηχανημάτων.
- Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος και συμβεβλημένος στον ΕΟΠΥΥ. Επίσης το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ασφαλιστικό φορέα του ΥΕΘΑ (Στρατός , Αεροπορία , Ναυτικό , Λιμενικό). Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2410230830 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 16, στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30
Τρίτη: 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30
Τετάρτη: 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30
Πέμπτη: 09:00 - 14:00
Παρασκευή: 09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης