ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛ.

28ης Οκτωβρίου 16, 412 23, Λάρισα

ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛ.


Οφθαλμίατροι


Εταιρικό προφίλ

Ο Δημήτρης Πλ. Σινόπουλος είναι πτυχιούχος του Ιατρικού τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τα τέλη του 1997 , και από το 2002 έως το 2006 εξειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ο Αγιος Δημήτριος". Η συγκεκριμένη κλινική ήταν και εξακολουθεί να είναι μία από τις παραγωγικότερες στη Βόρεια Ελλάδα με προσέλευση χιλιάδων ασθενών ετησίως στα εξωτερικά της ιατρεία και, φυσικά, ανάλογο αριθμό χειρουργείων. Το 2004 συμμετείχε στην εισήγηση της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΓΝΘ "Ο ‘Αγιος Δημήτριος" με θέμα "Παρόν και μέλλον των ενδοφακών μετά από φακοθρυψία" στα πλαίσια του 37ου Πανελλήνιου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου.

Η σπουδή για διαρκή επιστημονική ενημέρωση και κατάρτιση είναι συνεχής. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή στο Corneal Topography and Wavefront Course που οργάνωσε το πρότυπο Οφθαλμιατρείο Θεσ/νίκης υπό τον κ. Μαγουλά (Φεβρ. 2006), την παρακολούθηση του ISRS/AAO official refractive surgical course (Αθήνα, Φεβρ. 2006), την παρακολούθηση του ESCRS surgical skills training course/LASIK, PRK, LASEK, EPILASIK (Αθήνα, Φεβρ. 2007), την επί χρόνια αδιάλειπτη συμμετοχή στο ετήσιο διεθνές συνέδριο της ΕΕΕΦΔΧ (Ελληνική εταιρεία ενδοφακών και διαθλαστικής χειρουρικής) κ.α.

Το ιδιωτικό του ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007, βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και παρέχει στους ασθενείς έναν ολοκληρωμένο οφθαλμολογικό έλεγχο. Όσον αφορά τις χειρουργικές επεμβάσεις, αυτές πραγματοποιούνται σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

 


Περιγραφή Υπηρεσιών

Οφθαλμολογικές εξετάσεις:


- Πλήρης διαθλαστικός έλεγχος με τη χρήση αυτόματου διαθλασίμετρου-κερατόμετρου, προβολέα οπτοτύπων και ηλεκτρονικού φορόπτερου.
- Εφαρμογή φακών επαφής.
- Μέτρηση TL (διορθωτικών γυαλιών) και φακών επαφής με αυτόματο φακόμετρο.
- Παιδοφθαλμολογικό screening με τη χρήση του διόφθαλμου παιδιατρικού διαθλασίμετρου PlusOptix (ορθοπτικός έλεγχος, κορομετρία, διαφάνεια θλώντων μέσων του οφθαλμού, διαθλαστικό προφίλ από απόσταση 1m). Με τον τρόπο αυτό είναι απόλυτα δυνατή μία πολύ χρήσιμη οφθαλμολογική προσέγγιση ακόμη και σε βρέφη ηλικίας μηνών.
- Πλήρης έλεγχος αντίληψης χρωμάτων.
- Έλεγχος προσθίων μορίων του οφθαλμού με σχισμοειδή λυχνία.
- Μελέτη δακρυικής στιβάδας (BUT, Schirmer’s test).
- Έλεγχος δακρυικής οδού.
- Μέτρηση ΕΟΠ (ενδοφθάλμιας πίεσης) με τονόμετρο επαφής.
- Εξοφθαλμομέτρηση με εξοφθαλμόμετρο κατά Hertel.
- Έλεγχος βυθού του οφθαλμού με: άμεσο οφθαλμοσκόπιο, έμμεσο οφθαλμοσκόπιο+φακό indirect aspheric 20D, βιομικροσκόπηση με φακούς double aspheric 90D/digital wide field 90D / three mirror lens.
- Παχυμετρία κερατοειδούς (υπερηχογραφική).
- Υπερηχογραφικός έλεγχος του οφθαλμού με A scan (βιομετρία).
- Έλεγχος οπτικών πεδίων με αυτόματο στατικό περίμετρο.
- Λειτουργικός έλεγχος της ωχράς κηλίδας με Amsler test.


Χειρουργικές πράξεις:


- Χειρουργική βλεφάρων (αφαίρεση χαλαζίου, θηλωμάτων, ξανθελασμάτων, κύστεων).
- Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου.
- Χειρουργική καταρράκτη (φακοθρυψία+ένθεση ενδοφακού).
- LASER φωτοδιαθλαστική χειρουργική (διόρθωση μυωπίας-υπερμετρωπίας-αστιγματισμού με PRK/FemtoLASIK) σε συνεργασία με το ινστιτούτο οφθαλμολογίας και μικροχειρουργικής "Ophthalmica" της Θεσ/νίκης.
- Αποκατάσταση δευτερογενούς καταρράκτη με Nd:YAG LASER οπίσθια περιφακιοτομή.
- Ενδουαλοειδική έγχυση anti-VEGF παραγόντων με βελόνα 27-30G για την αντιμετώπιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας υγρής μορφής (wet AMD), του διαβητικού οιδήματος της ωχράς (DME), της κεντρικής/κλαδικής φλεβικής απόφραξης (CRVO/BRVO) και άλλων αγγειακών νοσημάτων του βυθού του οφθαλμού.


 Γιατί να μας προτιμήσετε

- Συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής και διορθωτικών γυαλιών κάθε τύπου.
- Χορήγηση πιστοποιητικού για έκδοση ή ανανέωση ερασιτεχνικής και επαγγελματικής άδειας οδήγησης.
- Χορήγηση πιστοποιητικού για την εισαγωγή μαθητών σε στρατιωτικές ή αστυνομικές σχολές, ΤΕΦΑΑ κλπ.
- Χορήγηση γνωματεύσεων ικανότητας χειρισμού ειδικών μηχανημάτων.
- Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος και συμβεβλημένος στον ΕΟΠΥΥ. Επίσης το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ασφαλιστικό φορέα του ΥΕΘΑ (Στρατός , Αεροπορία , Ναυτικό , Λιμενικό). Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2410230830 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 16, στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30 (κατόπιν ραντεβού)
Τρίτη09:00 - 14:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τετάρτη09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30 (κατόπιν ραντεβού)
Πέμπτη09:00 - 14:00 (κατόπιν ραντεβού)
Παρασκευή09:00 - 13:30 και 17:30 - 21:30 (κατόπιν ραντεβού)
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης