ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΔΙΑΣ Ι.Κ.Ε.

2ο χλμ. Λάρισας-Θεσ/νίκης , 41500, Λάρισα

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΔΙΑΣ Ι.Κ.Ε.


2ο χλμ. Λάρισας-Θεσ/νίκης 
41500, Λάρισα

Σκαλωσιές


Εταιρικό προφίλ


Με γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής η εταιρεία ΔΙΑΣ αποτελεί πρότυπο στην τοποθέτηση οικοδομικών ικριωμάτων στην Ελλάδα από το 2004 έως σήμερα. Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της οικοδομής που ξεκινάει από τον πατέρα Χρήστο Βράκα , οι αδελφοί Αθανάσιος και Κωνσταντίνος Βράκας πήραν τη σκυτάλη το 1989 και μέσα σε λίγο διάστημα κατάφεραν να επεκτείνουν την επιχείρηση και να τη φθάσουν στην κορυφή ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και πρωτοποριακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων .

Στόχος της εταιρείας είναι να εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξανόμενες ανάγκες της οικοδομής. Η συνεχής ενημέρωση η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η εξειδίκευση του προσωπικού της επιχείρησης , η εφαρμογή των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας που προβλέπει η νομοθεσία και τα πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001/2000 είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και υπεύθυνες επιχειρήσεις στο χώρο της οικοδομής . Από το 2007 η ΔΙΑΣ στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στο 2ο χλμ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία αναλαμβάνει την τοποθέτηση σκαλωσιών σε κάθε είδους επιφάνεια ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζονται, σε οποιοδήποτε σημείο απαιτεί ο πελάτης . Με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει ,αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει με συνέπεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα ιδιωτικά και δημόσια έργα.


Περιγραφή Υπηρεσιών


- Τοποθέτηση σκαλωσιών

- Πώληση σκαλωσιών

- Ενοικίαση σκαλωσιών

- Κατασκευή κερκίδας

- Κατασκευή εξέδρας συναυλιών

- Ταμπάνια

- Πλακάζ

- Μπετοφόρμ

- Αποστάτες

- Έλικες

- Peri


Γιατί να μας προτιμήσετε


- Άμεση εξυπηρέτηση πελατών

- Συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των προϊόντων

- Άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό με σκοπό τη σωστή & ασφαλή τοποθέτηση των προϊόντων, ικανοποιώντας την κάθε επιλογή του πελάτη.Η φιλοσοφία της εταιρείας μας "ΔΙΑΣ" βασίζεται στην άποψη ότι οι τεχνικές δυνατότητες και η εξειδικευμένη γνώση μπορούν να μηδενίσουν τον κίνδυνο και να αυξήσουν την απόδοση στο χώρο της οικοδομής.

Στόχος της εταιρείας "ΔΙΑΣ" είναι να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της οικοδομής προσφέροντας τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2410622808 ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο χλμ. Λάρισας- Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 21:00
Τρίτη09:00 - 21:00
Τετάρτη09:00 - 21:00
Πέμπτη09:00 - 21:00
Παρασκευή09:00 - 21:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης