ΜΠΟΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Κενταύρων 15, 413 35, Λάρισα

ΜΠΟΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ


Κενταύρων 15
413 35, Λάρισα

Διαιτολόγοι, Διατροφολόγοι


Εταιρικό προφίλ

Παρέχεται διατροφική υποστήριξη για κάθε είδους φυσιολογική ή παθολογική κατάσταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.Περιγραφή Υπηρεσιών
  • Διατροφική υποστήριξη σε παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, οστεοπενία και οστεοπόρωση, δυσκοιλιότητα, ουρική αρθρίτιδα κ.α.
  • Απώλεια - προσθήκη και διατήρηση βάρους, σύμφωνα με τις σύγχρονες επιστημονικές συστάσεις επίσημων επιστημονικών φορέων και συλλόγων
  • Παιδική παχυσαρκία, καθοδήγηση γονέων
  • Εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη της εγκύου, υποστήριξη σε διαβήτη κύησης
  • Ανάλυση διατροφικών αλλαγών ανάλογα με το άθλημα και τη σωματική κατάσταση dietspeak
  • Σύνθεση διαιτολογίου  με το επαγγελματικό λογισμικό DIETSPEAK

Γιατί να μας προτιμήσετε

Kαι επισκέψεις κατ’οίκον.Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

Ο Κωνσταντίνος Μπόσινας είναι ο πρώτος απόφοιτος του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος   Τεχνολογικού Τομέα – ΤΕΙ Θεσσαλίας, Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας με βαθμό άριστα (9,27).


Είναι υπεύθυνος Διαιτολόγος του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη, αλλά και σε μια  πληθώρα  παθολογικών καταστάσεων (δυσλιπιδαιμίες, υπερουρικαιμία, παθήσεις χολής, κτλ).


Σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την δίαιτα IBD-AID, που βρίσκει εφαρμογή στις φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου.


Στα πλαίσια της εκπόνησης της διπλωματικής του εργασίας μελέτησε την “επίδραση της βιταμίνης D στην Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια”.


Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και συντάσσει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα προσαρμοσμένα στον κάθε αθλητή.


Παράλληλα είναι ειδικευμένος στρατιωτικός Κτηνίατρος στα Τρόφιμα (ΑΠΘ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή με κατεύθυνση στην “Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων και Δημόσια Υγεία”.Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Κενταύρων 15 ή να κλείσετε ραντεβού στα τηλέφωνα : 2410410318 και 6983507755.

Επίσης για την άμεση ενημέρωσή σας όσον αφορά διάφορα θέματα διατροφής μπορείτε να δείτε τα άρθρα μας πατώντας εδώ: http://thelodiaita.gr/arthra/blog/


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα17:30 - 21:30 (κατόπιν ραντεβού)
ΤρίτηΚλειστά
Τετάρτη17:30 - 21:30 (κατόπιν ραντεβού)
ΠέμπτηΚλειστά
Παρασκευή17:30 - 21:30 (κατόπιν ραντεβού)
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης