ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY

Ηρ. Πολυτεχνείου  51, 413 35, Λάρισα

ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY


Ηρ. Πολυτεχνείου  51
413 35, Λάρισα

Security, Συναγερμοί, Φύλαξη


Εταιρικό προφίλ

Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY ως Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ιδρύθηκε το 1995. Eίναι εταιρία ελληνικών συμφερόντων με έδρα την Λάρισα, ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής της είναι ο κ. Βασίλειος Λιζέκας.

 

Αντικείμενο της ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY, η οποία λειτουργεί με βάση τις πιο αυστηρές διεθνής προδιαγραφές είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και η εφαρμογή συστημάτων ελέγχου υψηλής τεχνολογίας για την επιτήρησης χώρων και εγκαταστάσεων, η οργάνωση μέτρων ασφαλείας σε μονάδες υψηλού κινδύνου και η παροχή υπηρεσιών φύλαξης (στατικές, κινητές, περιπολίες).

 

Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY διαθέτει δικό της Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού που λειτουργεί από το 1996. Στόχος της όμως από την αρχή ήταν ή δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Λήψης και Επεξεργασίας Εικόνας, το οποίο υλοποιήθηκε το 2000 καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.

 

 


Περιγραφή Υπηρεσιών

  • Περιμετρική Προστασία - Συστήματα Ασφάλειας με εξωτερικούς ανιχνευτές.
  • Εσωτερικό Σύστημα Ασφάλειας.
  • Περιπολικά άμεσης επέμβασης.
  • Δυνατότητα ολοκληρωμένου ελέγχου της επιχείρησης σας με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV.
  • Μεταφορά εικόνας με γραμμή ΟΤΕ ή με ασύρματους πομπούς.
  • Κλειστά κυκλώματα Τ.ν. Καταγραφή εικόνας.Γιατί να μας προτιμήσετε

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι  η ασφάλεια των πελατών μας από κάθε κίνδυνο που είναι δυνατό να αποφευχθεί με ανθρώπινό δυναμικό και τεχνικά μέσα. Η ποιότητα και ο σεβασμός των υπηρεσιών μας έχουν προτεραιότητα στην εταιρεία μας.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σε μια εποχή όπου οι κοινωνίες είναι ανοιχτές και πολυσυλλεκτικές-πολυπολιτισμικές, σε μια εποχή που η βία, η εγκληματικότητα, οι απειλές κατά της ζωής και της περιουσίας αυξάνονται αλματωδώς, η εταιρία μας έρχεται με σχεδιασμό, οργάνωση, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και  προσωπικό με ήθος και εκπαίδευση να προτείνει  ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ στον πολίτη. Που προσφέρουν απαλλαγή από τον φόβο της καθημερινής παραβατικότητας.

 


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2410672002 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου 51, στην Λάρισα.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

ΔευτέραΑνοιχτά όλο το 24ωρο
ΤρίτηΑνοιχτά όλο το 24ωρο
ΤετάρτηΑνοιχτά όλο το 24ωρο
ΠέμπτηΑνοιχτά όλο το 24ωρο
ΠαρασκευήΑνοιχτά όλο το 24ωρο
ΣάββατοΑνοιχτά όλο το 24ωρο
ΚυριακήΑνοιχτά όλο το 24ωρο

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης