ΤΖΙΩΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟ-ΚΙΝΗΣΗ

Φαρσάλων  146, 412 22, Λάρισα

ΤΖΙΩΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟ-ΚΙΝΗΣΗ


Φαρσάλων  146
412 22, Λάρισα
Αντλίες - Ηλεκτροκινητήρες, Μοτέρ


Εταιρικό προφίλ

Η Εταιρεία TIAS (Τζιώκας Βιομηχανικές και Γεωργικές Υπηρεσίες) εδρεύει στην Λάρισα, Ελλάδα. Η Εταιρεία Τζιώκας ιδρύθηκε το 1974 και διαθέτει μία 40χρονη εμπειρία στην εξυπηρέτηση του Γεωργικού τομέα, ειδικευόμενη στις αντλίες νερού, στα γενικότερα αντλητικά συγκροτήματα και σε άλλες τεχνολογίες ύδρευσης. Εκτός από τις γεωργικές υπηρεσίες, η εταιρεία Τζιώκας εξυπηρετεί επίσης και τον τομέα της  ελαφριάς βιομηχανίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών

- Ηλεκτροκινητήρες

- Μειωτήρες

- Αντλητικά συγκροτήματα

- Αντλίες νερού

- Δοχεία Διαστολής

- Αντλίες Λυμάτων

- Αντλίες Τροφίμων

- Αντλίες Υποβρύχιων Γεωτρήσεων

- Αντλίες Λοβωτήρες

- Αντλίες Πετρελαίου - Γράσου Παχύρευστου

- Απορροφητήρες-Εξαεριστήρες

- Βαρούλκα

- Γεννήτριες

- Πιεστικά-Πλυστικά συγκροτήματα κρύου νερού


Γιατί να μας προτιμήσετε

Η Εταιρεία TIAS έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της καις την εξυπηρέτηση του βιομηχανικού τομέα και περιλαμβάνει Πετρέλαιο, Αέριο, Εργοστάσια Ηλεκτροπαραγωγής Ρεύματος, Χημικά Εργοστάσια , Αεροδρόμια, Μονάδες Επεξεργασίας λυμάτων και Ναυπηγεία για λύσεις στην προετοιμασία της επιφάνειας με Τεχνολογία Υψηλής Πιέσεως που κυμαίνεται από  6000-40000 PSI (414-2800 BAR) και ροή από 4-200 GPM  (18-757 LPM) πληρώντας έτσι τις απαιτήσεις στην αγορά της Υδροβολής (Hydro Jetting) συμπεριλαμβάνοντας την  υδροβολή την Υδρο- Αμμοβολή (Hydro Blasting) και την Εξαιρετικά Υψηλή Πίεση (UHP).


Η ΤIAS είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του εξοπλισμού της NLB στην Ελλάδα και σε άλλες γειτονικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Η NLB Corp. Είναι αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής με έδρα της στο Μichigan των ΗΠΑ και είναι παγκόσμιος Ηγέτης στην Τεχνολογία Εκτόξευσης Νερού. Οι υπηρεσίες της TIAS καλύπτουν το πλήρες φάσμα των εργασιών στις πωλήσεις, την προμήθεια, την κατάρτιση και τις επισκευές για τον Βιομηχανικό και Γεωργικό τομέα.

Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410532391 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Φαρσάλων 146, στη Λάρισα.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης