ΚΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. - ΤΕΧΝΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ

Ρίζου  26, 412 21, Λάρισα

ΚΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. - ΤΕΧΝΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΓύψινες Διακοσμήσεις, Γύψινες Κατασκευές


Εταιρικό προφίλ

Από το 1977 η επιχείρηση ΤΕΧΝΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΚΑΤΣΟΥΚΑΣ αναλαμβάνει τη δόμηση και τη διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στη Λάρισα.


Κύριες δραστηριότητες της επιχείρησης είναι οι γύψινες διακοσμήσεις, η εφαρμογή συστημάτων ξηράς δόμησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων με εφαρμογή συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής θερμομόνωσης.


Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, συνεχή ενημέρωση και ειδίκευση στην τεχνολογία των υλικών,άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, κατασκευάζουμε με κριτήριο την ποιότητα, την ασφάλεια και τη συνέπεια χώρους λειτούργικους , εργονομικούς και καλαίσθητους.Περιγραφή Υπηρεσιών
  • Γύψινη Διακόσμηση

Μέσα από μια πλούσια συλλογή γύψινων διακοσμητικών στοιχείων αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την διάθεση και την εφαρμογή αυτών προσφέροντας ένα αποτέλεσμα άρτιας τεχνικής και υψηλής αισθητικής στο χώρο σας.


Ενδεικτικά γύψινα διακοσμητικά είναι κορνίζες, τάκοι, λούκια, απλίκες, ρόζετες, κουρτίνες, αετώματα εκκλησιαστικά κ.α

  • Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

Είναι κατασκευές που βασίζονται στη χρήση συστημάτων ξηράς δόμησης με γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και πλήθος άλλων επιλογών σε συνδιασμό με μεταλλικά πλαίσια, μονωτικά υλικά και όλα τα εξαρτήματα και παρελκόμενα που υπάρχουν διαθέσημα.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε δομικά στοιχεία όπως εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες, οροφές, εσωτερικές επενδύσεις, συστήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, πυραντοχής και αντισεισμικότητας αντικαθιστώντας τις συμβατικές πρακτικές δόμησης.

  • Εσωτερική Θερμομόνωση

Η επένδυση των εξωτερικών τοίχων μπορεί να γίνει είτε με την κατασκευή μεταλλικού πλαισίου, μονωτικών υλικών και γυψοσανίδων είτε με επικόλληση θερμομονωτικών πανέλων γυψοσανίδας στις υφιστάμενες κατασκευές.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατασκευές και χώρους χαμηλής ενεργειακής απόδοσης όπου δεν μπορούμε να επέμβουμε εξωτερικά των κατασκευών αυτών.

  • Εξωτερική Θερμομόνωση

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων και υλικών μπορούμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά κάθε κτίριο προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση λειτουργικού κόστους και προστασία των κτιρίων από φθορές που οφείλονται σε φυσικά φαινόμενα.

Κατασκευές μόνωσης που βασίζονται στην επικάλυψη του κέλυφους των κτιρίων εξωτερικά με μονωτικά υλικά.

  • Τσιμέντινη Διακόσμηση

Σε κατοικίες που θέλουμε να δώσουμε μια άλλη αισθητική στην εξωτερική τους όψη, μπορούμε να κατασκευάσουμε τσιμέντινα διακοσμητικά στοιχεία όπως κορνίζες, υπέρθυρα, φουρούσια, αετώματα κ.α με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα.

  • Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Με τα συστήματα ξηράς δόμησης εκτός από δομικές στατικές κατασκευές μπορούμε να διακοσμήσουμε τους χώρους με οροφές γυψοσανίδων, πολυεπίπεδες, καμπύλες, κρυφούς φωτισμούς, έπιπλα με γυψοσανίδες, διακοσμητικές επενδύσεις τοίχων, κατασκευές κάθε είδους αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.Γιατί να μας προτιμήσετε

 
Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο μας στη οδό Ρίζου 26 ή να καλέσετε για ραντεβού στο 2410613649.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα08:00 - 21:00
Τρίτη08:00 - 21:00
Τετάρτη08:00 - 21:00
Πέμπτη08:00 - 21:00
Παρασκευή08:00 - 21:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης