ΜΑΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Παναγούλη Αλ.  9, 412 22, Λάρισα

ΜΑΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Ορθοπαιδικοί


Εταιρικό προφίλ

Ο Κωνσταντίνος Μάγκος γεννήθηκε το 1976 στη Λάρισα, όπου και ολοκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση στο 5ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο Λάρισας.

Το 1995 εισήχθη με Πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2001.

Το 2002 υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Περιφερειακό Ιατρείο Δομένικου και το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, ενώ στη συνέχεια ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε ως ιατρός στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας.

Από το 2006 έως το 2011 ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική Χειρουργική και Τραυματολογία με περαιτέρω εξειδίκευση στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης στην Ε’ Ορθοπεδική Κλινική / Τμήμα Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, του μεγαλύτερου ορθοπεδικού νοσοκομείου και κέντρου τραύματος στην Ελλάδα. Στο ίδιο διάστημα έλαβε εκπαίδευση και στο Τμήμα Παιδοορθοπεδικής, καθώς και στο Α’ Τμήμα Μικροχειρουργικής Άκρας Χειρός του Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ.

Ακολούθως εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και του Μυοσκελετικού Συστήματος του νοσοκομείου METROPOLITAN, λαμβάνοντας εκπαίδευση σε ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές της χειρουργικής της Σπονδυλικής Στήλης.

Από το 2012 εδρεύει στη Λάρισα, όπου διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργάζεται με τις κλινικές ANIMUS Κυανούς Σταυρός, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Ασκληπιείο Λάρισας. Ειδικεύεται στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, την επανορθωτική χειρουργική ενηλίκων (ολική αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος), την αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος & ώμου, την τραυματολογία και τη χειρουργική καταγμάτων.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, ενώ έχει λάβει μέρος και σε προγράμματα School Screening προληπτικής εξέτασης μαθητών για σκολίωση.

 

 


Περιγραφή Υπηρεσιών


Εξειδίκευση στη:


- Σπονδυλική στήλη

- Επανορθωτική χειρουργική ενηλίκων

- Τραυματιολογία

- Αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος & ώμου

- Χειρουργική καταγμάτων

- Οστεοπόρωση


Γιατί να μας προτιμήσετε

Συνεργάζεται με τις εταιρείες:


- ANIMUS - Κυανούς Σταυρός

- ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

- Ασκληπιείο Λάρισας


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2410412268 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Παναγούλη 9, στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

ΔευτέραΚατόπιν ραντεβού
ΤρίτηΚατόπιν ραντεβού
ΤετάρτηΚατόπιν ραντεβού
ΠέμπτηΚατόπιν ραντεβού
ΠαρασκευήΚατόπιν ραντεβού
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης