ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ηρ. Πολυτεχνείου  230, 413 35, Λάρισα

ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Ηρ. Πολυτεχνείου  230
413 35, Λάρισα

Έπιπλα Γραφείου - Ράφια


Εταιρικό προφίλ

Η επιχείρηση ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο των Επίπλων Γραφείου από το 1996 στη Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα. Η επιχείρηση μας τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στον τομέα της κατασκευής Επίπλων Γραφείου. Κορυφαία στο έπιπλο γραφείου, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης σε Γραφεία, Επιχειρήσεις, Ιατρεία, Καταστήματα και Φροντιστήρια.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, Διευθυντικά και Υπαλληλικά γραφεία, Βιβλιοθήκες, Αρχειοθήκες, Ρεσεψιόν, Διευθυντικές και Υπαλληλικές πολυθρόνες, παιδικά καθίσματα, καθώς και Σαλόνια για χώρους αναμονής, ράφια, κατασκευές dexion καλύπτει κάθε ανάγκη σας σε έπιπλα Γραφείου.

Η επιχείρησή μας, επίσης, προσφέρει και μεταλλικά έπιπλα, όπως Αρχειοθήκες, Βιβλιοθήκες, Καρτελοθήκες και Ντουλάπες βεράντας. Τέλος, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών και προσαρμογής των επίπλων στον χώρο σας. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητά τους.Περιγραφή Υπηρεσιών

Στον εκθεσιακό μας χώρο Ηρ. Πολυτεχνείου 230, Λάρισα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας που κατασκευάζονται με γνώμονα την υψηλή ποιότητα για την κάλυψη των μοναδικών σας αναγκών.


Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε:

- Διευθυντικά Γραφεία

- Υπαλληλικά γραφεία

- Βιβλιοθήκες- ερμάρια

- Συρταριέρες

- Τραπέζια συμβουλίου

- Reception

- Επιπλοσυνθέσεις- ειδικές κατασκευές

- Εξοπλισμό φροντιστηρίων

- Ράφια


Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ελληνικής κατασκευής:

- Καναπέδες επαγγελματικών χώρων

- Διευθυντικά- εργασιακά καθίσματα

- Καρέκλες γραφείου

- Καθίσματα αναμονής

- Παιδικές καρέκλες

- Κατασκευές DEXION


Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας: www.louloudis-epipla.gr


Γιατί να μας προτιμήσετε

Η επιτυχία μας εδώ και 22 χρόνια στον χώρο των επίπλων γραφείου συνίσταται στην έμφαση που δίνουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και την κάλυψη των αναγκών του με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές.


Ξεχωρίζουμε επίσης για τη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση (service, ανταλλακτικά κ.α.) και τέλος βρισκόμαστε κοντά σας με προτάσεις σχεδιασμού στο χώρο σας (επίσκεψη στο χώρο, μετράμε και σχεδιάζουμε μόνο για εσάς).Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2410252771 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 230, στη Λάρισα.
Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00
Τρίτη09:00 - 14:00
Τετάρτη09:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00
Πέμπτη09:00 - 14:00
Παρασκευή09:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00
Σάββατο09:00 - 14:00
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης