ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Μανουσάκη Εμμ.  79, 413 35, Λάρισα

ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Μανουσάκη Εμμ.  79
413 35, Λάρισα
Φυτώρια


Εταιρικό προφίλ

Τα φυτώρια του Γεώργιου και Ελευθέριου Δαμασιώτη υπάγονται στη Λάρισα από το 1991 μέχρι σήμερα και βρίσκονται στην περιοχή Ιπποκράτη στη Λάρισα και στην οδό Μανουσάκη 79.
Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί και με αλλά ονόματα της Θεσσαλίας και από το 1991 μέχρι και σήμερα υπαγόμαστε μονοί μας. Τα φυτώρια του Γεώργιου και Ελευθέριου Δαμασιώτη έχουν στην κατοχή τους ένα νέο υπερσύχρονο ειδικό μηχάνημα ελαιοσυλογής GREGOIRE μοντέλο 120SW διπλού χειρισμού, ηλεκτρονικού αλλά και μηχανικού και σε περίπτωση βλάβης δεν αφήνει την σοδιά στη μέση της συγκομιδής. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το υπερσύχρονο αυτό μηχάνημα είναι προς ενοικίαση των πελατών μας.

Η εγγύηση μας απέναντι στους πελάτες στηρίζεται στην 44 χρονών πείρα σε ότι αφορά των τομέα δενδρυλλίων και ειδικευόμαστε στις φυτείες Ελιάς και Καρυδιάς. Βασιζόμενοι στην εμπειρία, στις αποκτηθείσες γνώσεις μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις φυτείες Ελιάς και Καρυδιάς.
Στα φυτώρια του Γεώργιου και Ελευθέριου Δαμασιώτη θα βρείτε όλα τα δενδρύλλια οπωροφόρων, τις ποικιλίες και τα υποκείμενα, ανάλογα πάντα με την δική σας προτίμηση και με βάση ότι μας ζητηθεί από εσάς τους ίδιους.
Όλα τα φυτά μας φτιάχνονται σε εμάς σε εκτάσεις 100 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 5 από αυτά φτιάχνονται σε εγκαταστάσεις θερμοκηπίων από μοσχεύματα(ελιάς) και από τους πάγκους ριζοβολάς μεταφυτεύονται σε σακουλάκια. Τα υπόλοιπα φυτεύονται στο έδαφος και τα εμβόλια και τα μοσχεύματα παίρνονται από δίκες μας μητρικές φυτείες. Επίσης όλα τα φυτά μας είναι πιστοποιημένα από την διεύθυνση γεωργίας και δασών, όπως επίσης τα χώματα είναι εγκεκριμένα από το χημείο του κράτους καθώς και τα φυτά, έτσι ώστε να μην πάσχουν από μυκητοκτόνος ασθένειες για να είναι απόλυτος υγιή.
Σε όλα τα φυτά μας παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την φύτευση, την περιποίηση και την ανάπτυξη των φυτών. Επίσης τα φυτά μας κλαδεύονται και περιποιούνται με τις δίκες μας απαραίτητες συστάσεις για την κατάλληλη διαμόρφωση των φυτών και στους πελάτες μας παρέχουμε την τεχνική υποστήριξη όσον αφορά τις καλλιέργειες των δενδρυλλίων.

 


Περιγραφή Υπηρεσιών

Στα φυτώρια Δαμασιώτη θα μπορέσετε να βρείτε και άλλες ποικιλίες ελιάς όπως: Μεγάρων, Κορωνέϊκη, Picual, Καλαμών και Χαλκιδικής. Επίσης  θα μπορέσετε να βρείτε και όλα τα οπωροφόρα δένδρα και μερικά καλλωπιστικά: Καρυδιές Καλιφορνίας και Γαλλικές, Καστανιές, Ροδιές, Ακτινίδια ( μεριστοματικά ), Αμυγδαλιές, Μηλιές, Βερικοκιές, Αχλαδιές, Κερασιές, Δαμασκηνιές, Κορόμηλα, Βανίλιες, Λοτοί, Ροδάκινα, Νεκταρίνια και από καλλωπιστικά Πλατάνια Καναδικά, Μουριές πλατύφυλλες και Φλαμουριές.


Γιατί να μας προτιμήσετε

Ελαιοσυλεκτική μηχανή τύπου GREGOIRE μοντέλο 120SW. Δυνατότητα συλλογής πέντε στρεμμάτων ανά ώρα.


Το υπερσύχρονο ειδικό μηχάνημα GREGOIRE μοντέλο 120SW διπλού χειρισμού όπου έχουν στην κατοχή τους τα φυτώρια Δαμασιώτη και το παρέχουν προς ενοικίαση για τους πελάτες τους έχει την δυνατότητα να συλλέξει ηλεκτρονικά αλλά και μηχανικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα μοντέλο ελαιοσυλεκτικής μηχανής όπου σε περίπτωση βλάβης του ηλεκτρονικού συστήματος κατά την συγκομιδή συλλέγει και μηχανικά και όχι όπως άλλες ελαιοσυλεκτικές μηχανές στην Ελλάδα που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, ετσι ώστε να μείνει η σοδιά στη μέση της συγκομιδής.Συλλέγει φυτά  ανεξαρτήτου ηλικίας αρκεί τα ύψη των φυτών να μην ξεπερνούνε τα τρία μέτρα και να είναι κατάλληλα κλαδεμένα ετσι ώστε η μηχανή στο πέρασμα της να μην τα πληγώσει. ( Σε ότι αφορά το κλάδεμα και γενικά με την καλλιέργεια των φυτών είναι στην τεχνική υποστήριξη από τα φυτώρια Δαμασιώτη ). Επίσης το μηχάνημα έχει την δυνατότητα  να συλλέξει την καλλιέργεια του σταφυλιού και οποιαδήποτε καλλιέργεια η δομή της είναι όπως της ελιάς όπως επίσης μπορεί να γίνει και κλαδευτικό.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τα προιόντα μας μπορείτε να καλέσετε στο 2410537587 και στα 6993118474, 6977537534 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Μανουσάκη 79.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης