ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΑΘ. Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

8ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης , 40011, Λάρισα

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΑΘ. Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.


8ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης 
40011, Λάρισα
Κλινικές


Εταιρικό προφίλ

Στην πολυετή πείρα και προσωπική φροντίδα κάθε ασθενούς και προβλήματος βασίστηκε η ίδρυση της ΝευροΨυχιατρικής Κλινικής «Αγία Φωτεινή» το 1997. Η κλινική βρίσκεται στο 8ο χλμ. Λαρισας-Φαλάνης, σε ένα χώρο 14,000τ.μ. μακριά από το κέντρο και το θόρυβο της πόλης ώστε να επικρατεί ηρεμία στην νοσηλεία των ασθενών. Είναι πλήρως εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε περιστατικό νευροψυχιατρικής φύσης. Είναι συμβεβλημένη με το Π.Ε.Δ.Υ.  (Ε.Ο.Π.Υ.Υ. – Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας). Η κλινική διεύθυνεται από τον Νευρολόγο-Ψυχίατρο κ. Καλογερόπουλο Αθανάσιο ο οποίος πλαισιώνεται από εξαίρετους συνεργάτες – ιατρούς. Λειτουργούν καθημερινώς ομάδες ψυχοθεραπείας και ψυχοεκπαίδευσης συγγενών από πεπειραμένους ψυχολόγους.

 


Περιγραφή Υπηρεσιών

Η Κλινική «Αγία Φωτεινή» παρέχει ειδικευμένη και ξεχωριστή φροντίδα στον κάθε ασθενή. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα εκεί για να αντιμετωπίσει επαγγελματικά και με προσωπική ευαισθησία τον κάθε ασθενή υπό την επίβλεψη του Διευθυντή κ. Καλογερόπουλο Αθανάσιο. Η απόλυτη καθαριότητα που επικρατεί στα άνετα διαμορφωμένα δωμάτια (1-κλινα, 2-κλινα, 3-κλινα, 4-κλινα) με τηλέφωνο, τηλεόραση και air condition, συγκροτεί την άνεση για την φιλοξενία των ασθενών. Η υγιεινή διατροφή και η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας και διατροφής αντιμετωπίζεται βάσει των αναγκών των ασθενών και ετοιμάζεται στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα μέσα στην κλινική από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η πολυετή πείρα στο χώρο της Ψυχιατρικής και με την βοήθεια των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών σε καθημερινή βάση, κρατάμε στενή την επαφή μας με τον κάθε ασθενή ξεχωριστά και την οικογένειά του. Διαθέτει μικροβιολογικό εργαστήριο ώστε να μην ταλαιπωρείτε ο ασθενής με μετακινήσεις για εργαστηριακούς ελέγχους. Σε καθημερινή βάση βρίσκονται στην κλινική φυσιοθεραπευτές για να φροντίζουν και να βοηθούν στην άσκηση και φυσική αποκατάσταση των ασθενών. Σε περίπτωση που χρειαστεί η μετακίνηση των ασθενών υπάρχουν 2 πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα σε ετοιμότητα για την ασφαλή μετακίνηση και παραλαβή τους όλο το 24ωρο.

 


Γιατί να μας προτιμήσετε

Η Κλινική «Αγία Φωτεινή» είναι έτοιμη να υποδεχθεί και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε περιστατικό ψυχιατρικής ή νευρολογικής φύσης κάθε ημέρα όλο το 24ωρο. Σε περίπτωση ανάγκης αρκεί ένα τηλεφώνημα για την παραλαβή του ασθενούς με εξοπλισμένο ασθενοφόρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει άνετα δωμάτια, σαλόνι σε κάθε πτέρυγα και μια μεγάλη αίθουσα (αίθριο) για την ψυχαγωγία των ασθενών καθώς και αίθουσα προβολής ταινιών, ως και τμήμα εργασιοθεραπείας. Οι δημιουργίες των νοσηλευομένων εκτίθενται κάθε χρόνο στην έκθεση της κλινικής και τα έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο:

Τηλ. 2410942100 -1-2-3

Fax: 2410942104Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι καθημερινά από 10:00-12:00 και 17:00-20:00 για να βλέπουν οι ασθενείς τα οικεία τους πρόσωπα και να μην αισθάνονται απομονωμένα από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

 


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Τρίτη: Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Τετάρτη: Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Πέμπτη: Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Παρασκευή: Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Σάββατο: Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Κυριακή: Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης