ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘ.

9ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου , 41500, Λάρισα

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘ.


9ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου 
41500, Λάρισα
Συνεργεία φορτηγών, λεωφορείων


Εταιρικό προφίλ

Το συνεργείο μας “Ζησόπουλος Γεώργιος” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης και επισκευής φορτηγών, λεωφορείων και κλάρκ για περισσότερα από 36 χρόνια και αποτελεί ειδικευμένο συνεργείο Mercedes - Benz και Man.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο 9ο χλ,. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου στην Λάρισα, είναι πλήρως εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για να εξασφαλίσουμε την άμεση, γρήγορη και σωστή επισκευή του φορτηγού σας, του λεωφορείου σας και του κλάρκ σας.

Η έμπειρη ομάδα μας η οποία παρακολουθεί τακτικά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο φορτηγό, το λεωφορείο και το κλάρκ σας.


Περιγραφή Υπηρεσιών

Αναλαμβάνουμε:

- Service φορτηγών - λεωφορείων - κλαρκ

- Επισκευή κινητήρων

- Σασμάν

- Υδραυλικό τιμόνι

- Διαφορικό

- Συστήματα διεύθυνσης

- ΦρέναΓιατί να μας προτιμήσετε

Στο συνεργείο μας κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ενημερώνουμε πάντα τους πελάτες μας για την πορεία των εργασιών και παραδίδουμε πάνα το όχημα την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα.

Συνεργαζόμαστε με οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων η οποία μπορεί να παραλάβει άμεσα το όχημά σας και να το παραδώσει στο συνεργείο μας.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410972489 ή να επισκεφθείτε το συνεργείο μας στο 9ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 19:00
Τρίτη09:00 - 19:00
Τετάρτη09:00 - 19:00
Πέμπτη09:00 - 19:00
Παρασκευή09:00 - 19:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Χάρτης