ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Καρδίτσης  33, 413 35, Λάρισα

ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ


Καρδίτσης  33
413 35, Λάρισα

Χρώματα, Βερνίκια


Εταιρικό προφίλ

Τον Αύγουστο του 1993 ξεκινάει η ιστορία του Κέντρο Χρώματος & Διακόσμησης. Ο Φάνης Γελαδάρης μαζί με το Νίκο Ψύρρα, προερχόμενοι και οι δύο από το χώρο του χρώματος, ο μεν Θ. Γελαδάρης ως εξωτερικός πωλητής σε μεγάλες εταιρίες, ο δε Ν. Ψύρρας σαν παραγωγός και διευθυντής καταστήματος και αυτός σε μεγάλη εταιρία του χώρου. Το Κέντρο Χρώματος έκανε γρήγορα μεγάλες και αποκλειστικές συνεργασίες φέρνοντας στην Λάρισα τη No.1 εταιρία χρωμάτων της Αμερικής, τη Sherwin-Williams, με το μοναδικό χρωματολόγιο και την επιλογή χρωμάτων με computer μοναδικό για την εποχή. Η δεύτερη αποκλειστική συνεργασία έγινε με την ιταλική εταιρία διακοσμητικών χρωμάτων Giorgio Graesan & Friends με μοναδικά χρώματα, όπως Spatula Stuhhi, La Casa dei Sogni κτλ. Σήμερα οι συνεργασίες παραμένουν ισχυρές και έχουν διευρυνθεί με όλες τις μεγάλες και επώνυμες ελληνικές εταιρείες όπως είναι η Vivechrom, Vitex, Berling, Isomat, Pellachrom και άλλες πολλές. Επίσης η boutique αγγλική εταιρεία The Little Greene με το μοναδικό χρωματολόγιο της και τα οικολογικά προϊόντα της διατίθεται από το Κέντρο Χρώματος. Τελευταία μεγάλη μας συνεργασία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικών βερνικιών του οίκου Milesi τον οποίο εκπροσωπούμε σ’ όλη τη Θεσσαλία. Σήμερα, το Κέντρο Χρώματος συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναπτύσσεται με 5 μηχανές ανάμειξης, σύγχρονους φασματογράφους, εμπειρία 27 χρόνων και να εξυπηρετεί τους πελάτες, τον ιδιώτη, επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και κατασκευαστές. Στον σύγχρονο χώρο μας, στην Καρδίτσης 33, στην Λάρισα υπάρχει μοναδικό Showroom με διακοσμητικά χρώματα και χώρος για την επιλογή χρώματος με τη βοήθεια των πωλητών μας.


Περιγραφή Υπηρεσιών

- Διακοσμητικές βαφές

- Βαφές ξύλου & επίπλων

- Βαφές εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

- Χρώματα κιμωλίας Fleur

- Τεχνοτροπίες Giorgio Graesan


Γιατί να μας προτιμήσετε
  • Εμπειρία 27 χρόνων στο χώρο
  • Αποκλειστικές συνεργασίες
  • Μεγάλο εύρος προϊόντων
  • Ανταγωνιστικές τιμέςΣυνεργαζόμενες Εταιρείες: VIVECHROM, VITEX, MILESI, ΧΡΩΤΕΞ, SHERWIN-WILLIAMS, LITTLE GREENE, FLEUR, LOXON, SYNTILOR κ.α.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2410622694 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Καρδίτσης 33, στη Λάρισα.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα07:00 - 21:00
Τρίτη07:00 - 19:00
Τετάρτη07:00 - 21:00
Πέμπτη07:00 - 19:00
Παρασκευή07:00 - 21:00
Σάββατο07:00 - 14:30
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης