Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ

Θεομήτορος 31, 17456, Άλιμος

Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ


Θεομήτορος 31
17456, Άλιμος

Ιατρικά Κέντρα, Διαγνωστικά Κέντρα


Εταιρικό προφίλ

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ …ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Η δημιουργία του Διαγνωστικού Κέντρου Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ πριν από λίγα χρόνια, ήταν ένα εγχείρημα με σαφείς στόχους και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Στόχευε στην βελτίωση των υπηρεσιών της Διαγνωστικής και Προληπτικής Ιατρικής και επεδίωκε την αλλαγή φιλοσοφίας στην προσέγγιση του εξεταζόμενου.

Από το ξεκίνημα, βασικό μας μέλημα ήταν η προσφορά ευρύτερων επιστημονικών υπηρεσιών, πάντα προσανατολισμένες στην ποιότητα, στην αξιοπιστία αλλά και στην ανθρώπινη επαφή.

Ο σεβασμός στον «Άνθρωπο», η απόδοση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και εξελιγμένων διαγνωστικών μεθόδων και πρακτικών ήταν και είναι βασικοί πυλώνες της λειτουργίας μας.

Επιπλέον η άριστη κατάρτιση του προσωπικού μας και η συνεργασία με άρτια καταρτισμένουςκαι πολύπειρους επιστήμονες υγείας, εγγυώνται υψηλού επιπέδου Ιατρικές Υπηρεσίες τόσο στοκομμάτι της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης.

Παράλληλα το διαγνωστικό μας κέντρο έχει επεκτείνει τη δραστηριοποίησή του και έχει συνάψει σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα για τη διενέργεια του Test Αναπνοής ανίχνευσης του Ελικοβακτηριδίου Helicobacter Infai Test.

Επιπρόσθετα εφαρμόζουμε όλες τις προβλεπόμενες και απαραίτητες διαδικασίες διασφάλισης υψηλής ποιότητας στις λειτουργίες σε όλα τα στάδια παραγωγής υπηρεσιών του διαγνωστικού μας κέντρου.

Σήμερα με τη λειτουργία των νέων μας τμημάτων, στοχεύουμε στη διεύρυνση των διαγνωστικών μας υπηρεσιών σε νέους τομείς και τμήματα που θα μπορούν να καλύψουν το ευρύτερο

φάσμα των θεραπευτικών αλλά και προληπτικών αναγκών των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό τους… Την υγεία τους.


Περιγραφή Υπηρεσιών
Στο διαγνωστικό μας κέντρο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

MIKΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
• EI∆IKO TMHMA ΠΑΙ∆ΙΚΗΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝ
• 3D ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ
• ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
• ΥΠΕΡΗΧΟΙ – TRIPLEX
• ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ
• ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ

ΤΜΗΜΑ Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
• ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΗ
• 3D ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ Ο∆ΟΝΤΩΝ CBCT (DENTAL SCAN)

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
• ΗΚΓ – TRIPLEX –
ΤΕST ΚΟΠΩΣΕΩΣ – HOLTER

Σε αυτό που δεσμευόμαστε όλοι όσοι εργαζόμαστε εδώ είναι ότι θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το μήνυμά μας πραγματικότητα για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε…

Γιατί να μας προτιμήσετε

Στις  εγκαταστάσεις μας , μέσα από ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλυτών τελευταίας τεχνολογίας, το Διαγνωστικό Εργαστήριο Βιοπαθολογίας της Βικτωρίας Θοδωροπούλου,  Α-πρόληψις επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση,Το εργαστήριο μας , είναι πλήρως αυτοματοποιημένο σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων.Με τη χρήση κωδικών barcode ταυτοποιούνται όλα τα δείγματα από τη στιγμή της δειγματοληψίας έως και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Η επικοινωνία όλων των αναλυτών του εργαστηρίου με το σύστημα μηχανοργάνωσης επιτρέπει την αυτόματη πραγματοποίηση των απαιτούμενων αναλύσεων και την αυτόματη καταχώρηση των αποτελεσμάτωνΈτσι, εξασφαλίζονται η αξιόπιστα  των αποτελέσματων και επιταχύνεται σε μέγιστο βαθμό η διαδικασία των εξετάσεων.Στα εργαστήριά μας εφαρμόζονται όλων των τύπων οι διαγνωστικές εξετάσεις βιοπαθολογίας – μικροβιολογίας.

Με αίσθηση ευθύνης και σας παρέχουμε τις απαντήσεις των αναλύσεων σας άμεσα – εντός λίγων ωρών(και μέσω αποστολής e-mail σε εσάς και τον ιατρό σας ) με εγγυημένη αναγνωρισμένη ποιότητα (πιστοποίηση ποιότητας βάση διεθνούς προτύπου ISO-9001) και με δωρεάν αξιολόγηση αποτελεσμάτων και παροχή συμβουλών

Ο στόχος μας

Ο στόχος μας είναι ο συνδυασμός της  ιατρικής τεχνολογίας των μεγαλύτερων νοσοκομειακών μονάδων στην Ελλάδα παράλληλα όμως με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φροντίδα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται..

Εξοπλισμός

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τον σύγχρονο εξοπλισμό μας. 

Σύμβαση με όλα τα ταμεία ΕΟΠΥΥ


Γενικές Πληροφορίες

Α-Πρόληψις

Θεομήτορος 31 Άλιμος, 17456

Θεομήτορος 40 Αγιος Δημήτριος, 17342

Τήλ: 210.98.50.0.00 – 210.98.11.8.80

E-mail: [email protected]


Τρόποι Πληρωμής
Μετρητά, POS

Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα06:00 – 21:00
Τρίτη06:00 – 21:00
Τετάρτη06:00 – 21:00
Πέμπτη06:00 – 21:00
Παρασκευή06:00 – 21:00
Σάββατο0:00 – 14:00
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης