ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Αναπαύσεως 27, 11636, Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


Γραφεία Τελετών


Εταιρικό προφίλ
Γραφείο Τελετών Ν. Κυριακίδης & Υιός
Kyriakidis Funeral Services 
Γραφείο τελετών Παγκράτι, Βύρωνας 
Τελετές | Αποτέφρωση | Επαναπατρισμοί | Μνημόσυνα
24ώρη εξυπηρέτηση

Γραφεία τελετών Παγκράτι - Βύρωνα  - Κουκάκι - Καισαριανή - Μετς - Υμηττός  - Νέος ΚόσμοςΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27, ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΤΣ
Τηλέφωνα: 210 9227900 | 210 9237772
Κινητό: 6944 302 006
Φαξ: 210 9221607
 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΥ 30, ΑΘΗΝΑ, ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Τηλέφωνο: 210 7522858Περιγραφή Υπηρεσιών

Οργάνωση κηδείας: 


Οργάνωση θρησκευτικής ή πολιτικής κηδείας

 • ημέρα και ώρα κηδείας
 • μεταφορές με νεκροφόρα οχήματα
 • πολυτελή νεκροφόρα οχήματα
 • ετοιμασία και τον καλλωπισμός της σορού
 • γραφειοκρατική διαδικασία
 • διακόσμηση της εκκλησίας 
 • προσωπικό εκφοράς της σορού
 • μεταφορά παρευρισκόμενων
 • Αναγγελία σε εφημερίδες
 • μνημόσυνα αγγελτήρια
 • στέφανα κηδείας
 • εκτύπωση των ευχαριστήριων καρτών
 • catering

 

Αποτέφρωση (καύσεις νεκρών)

 

Μεταφορά σορού:

 

 

Μνημόσυνα


 • τοποθεσία
 • δίσκος με τα κόλλυβα 
 • κουβέρ
 • διακόσμηση εκκλησίας
 • Αναγγελία σε εφημερίδες
 • μνημόσυνα αγγελτήρια
 • σερβίρισμα του κολλύβου
 • χορωδία (Ευρωπαϊκή ή Βυζαντινή)

Επαναπατρισμοί


 • Επαναπατρισμός νεκρού από και προς το εξωτερικόΕπικοινωνήστε μαζί μας για την οικονομική μας προσφορά ή για επιπλέον πληροφορίες

Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ώρο

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική από το κεντρικό μας κατάστημα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 

Γιατί να μας προτιμήσετε

Μεταφορά σορού σε επαρχία, νησιά, Αλβανία
Επαναπατρισμοί σορών
Πλήρεις και οργανωμένες υπηρεσίες τελετών σε προσιτές τιμές 


Αποτεφρώσεις

Οργάνωση Αποτέφρωσης – Καύσης νεκρών στην Ελλάδα ή Μεταφορά στη Βουλγαρία για καύση με νεκροφόρα Mercedes

Το Γραφείο Τελετών Νικολάου Κυριακίδη, έχει διαδραματίσει ιδρυτικό και πρωτοπόρο ρόλο στην αποτέφρωση-καύση των νεκρών στην Ελλάδα, συνεργαζόμενο πριν από 35 έτη αρχικά, με κρεματόρια στο Μόναχο της Γερμανίας. Διαθέτοντας έτσι μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, αναλαμβάνουμε με ασφάλεια και επαγγελματισμό την αποτέφρωση νεκρών, την οποία και μπορούμε να ολοκληρώσουμε εντός 24 ωρών από την ανάθεσή της.

Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των άλλων χωρών-μέλη της Ε.Ε. σχετικά με την αποτέφρωση των νεκρών, ώστε να είναι δυνατή πλέον η καύση, για τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς πολίτες της Ελλάδας και οι οποίοι δεν υπόκεινται στο έθιμο της ταφής, λόγω των θρησκευτικών τους παραδόσεων.


Στα άρθρα 1 και 2 του προεδρικού διατάγματος αναφέρεται ότι «επιτρέπεται η αποτέφρωση νεκρών, ημεδαπών ή αλλοδαπών, των οποίων οι θρησκευτικές πεποιθήσεις επέτρεπαν τη μετά θάνατον αποτέφρωση. Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού».

Η επιλογή της μετά θανάτου αποτέφρωσης, προσφέρεται ακόμα και για όσους συμπολίτες μας την επιθυμούν εναλλακτικά της ταφής.

Προσφορά Αποτέφρωσης - Καύσης νεκρών με 1.500 € τελική τιμή (Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)


Από το Σεπτέμβριο του 2019 η αποτέφρωση νεκρών πραγματοποιείται πλέον και στην Ελλάδα, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στη Ριτσώνα Ευβοίας, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποτέφρωσης σορών και οστών από εκταφές. 

Το Κέντρο λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική περιβαλλοντική νομοθεσία και τις διεθνείς προδιαγραφές και διαθέτει υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ακόμα, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών προσφέρεται η δυνατότητα διοργάνωσης τελετών αποχαιρετισμού, παράθεσης καφέ ή γεύματος, ή επιπλεόν η διασπορά και διαφύλαξη της τέφρας. Η διαδικασία της καύσης διαρκεί περίπου 2-3 ώρες και η οικογένεια και οικείοι του θανόντος μπορούν να παρευρεθούν εφόσον το επιθυμούν.

Εναλλακτική επιλογή για αποτέφρωση είναι το κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύσει τη σορό ένα άτομο της οικογένειας (οδική μεταφορά) χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση, πέραν των προσωπικών του εξόδων. Σε περίπτωση που επιθυμούν να παρευρεθούν επιπλέον άτομα της οικογενείας, μπορείτε να ακολουθήσετε οδικώς με το αυτοκίνητό σας ή να μεταβείτε με πούλμαν ή και αεροπορικώς στη Σόφια, για να παραστείτε στην αποτέφρωση. Η διάρκεια της καύσης είναι περί τις 2 με 2,5 ώρες.

Η τιμή για την αποτέφρωση στην  Ελλάδα ή στη Βουλγαρία είναι 1.500 € και στο ποσό αυτό παρέχουμε την υπηρεσία πλήρως, μέχρι την παράδοση της τεφροδόχου στην οικογένεια. Επιπλέον θα λάβετε απόδειξη για την παροχή της υπηρεσίας, ώστε κατατίθοντάς τη μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας που προβλέπει το ασφαλιστικό ταμείο του θανόντος/σης.

*** Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στην επιλογή σας, καθώς σε αυτήν την τιμή, το γραφείο τελετών μας πραγματοποιεί τη μεταφορά της σορού μόνο με νεκροφόρα και όχι με φορτηγά που μεταφέρουν τους νεκρούς σε στίβες. Επιπλέον αυτού, η μεταφορά σορού με φορτηγό απαγορεύεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αδυναμίας εξόδου από τη χώρα στα Ελληνικά σύνορα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία της κάθε οικογένειας.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΜΟΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ 


*** Η τέλεση εξόδιου ακολουθίας, μπορεί να γίνει αν το επιθυμείτε και ομοίως σε πολύ προσιτές τιμές. Το κόστος της θρησκευτικής τελετής υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Να αναφέρουμε ενδεικτικά ακόμη, ότι μπορούμε να αναλάβουμε την αποτέφρωση και με συνεργαζόμενα κρεματόρια της Γερμανίας. Το κόστος προσδιορίζεται ανά περίπτωση.

Αποτέφρωση των οστών

Εκτός της αποτέφρωσης σορού, δύναται να γίνει και αποτέφρωση σε οστά, η οποία πραγματοποιείται ομοίως  στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στη Ριτσώνα ή στο Κρεματόριο της Βουλγαρίας. Η τιμή για την αποτέφρωση των οστών διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας ή περισσότερες πληροφορίες.

Γενικές Πληροφορίες
Γραφείο τελετών με έδρα το Παγκράτι, εύκολη πρόσβαση από γύρω περιοχές, Βύρωνας: 
Kyriakidis Funeral Services 

Αναπαύσεως 27
Τ.Κ. 11636, Αθήνα
Τηλ. 2109227900, Κιν. 6944302006


Γραφεία τελετών Παγκράτι - Βύρωνα  - Κουκάκι - Καισαριανή - Μετς - Υμηττός  - Νέος Κόσμος

Το γραφείο τελετών Κυριακίδης αναλαμβάνει οργάνωση κηδειών (οργάνωση θρησκευτικής ή πολιτικής κηδείας, πολιτική κηδεία), αποτέφρωση, μεταφορά σορού (μεταφορά σορού σε επαρχία, μεταφορά σορού σε νησιά, μεταφορά σορού σε Αλβανία), μνημόσυνα, επαναπατρισμοί. Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ώρο. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική από το κεντρικό μας κατάστημα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 

Το γραφείο τελετών Κυριακίδης έχει την έδρα του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στο Παγκράτι και εξυπηρετεί όλη την Αττική, και συγκεκριμένα τις περιοχές Παγκράτι, Βύρωνας, Μετς, Καισαριανή, Κουκάκι, Υμηττός, Νέος Κόσμος, Άγιος Αρτέμιος, Γούβα κ.α.

Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα24 ώρες/24ώρο
Τρίτη24 ώρες/24ώρο
Τετάρτη24 ώρες/24ώρο
Πέμπτη24 ώρες/24ώρο
Παρασκευή24 ώρες/24ώρο
Σάββατο24 ώρες/24ώρο
Κυριακή24 ώρες/24ώρο

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης