Ο.Ε.Κ. ΟΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΤIΡΙΩΝ

Μανδηλαρά Νικ. 23, 41222, Λάρισα

Ο.Ε.Κ. ΟΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΤIΡΙΩΝ


Μανδηλαρά Νικ. 23
41222, Λάρισα
Κοινόχρηστα, Διαχείριση Πολυκατοικίας


Εταιρικό προφίλ

Η ΟΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ (OEK) είναι μια απολύτως σύγχρονη, καταξιωμένη και δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 στη Λάρισα και δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων - έκδοσης κοινοχρήστων.


Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονα γραφεία στο κέντρο της Λάρισας και είναι στελεχωμένη με το πλέον έμπειρο, τεχνικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Στην Ο.Ε.Κ., έχοντας ως γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, στον εκσυγχρονισμό των μηχανογραφικών μας συστημάτων, στην αγορά σύγχρονου εξοπλισμού και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας.


Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις, στις ανάγκες και στις υψηλές απαιτήσεις της εποχής. Αποστολή της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ολικής εξυπηρέτησης κτιρίων, δημιουργώντας τη μέγιστη αξία για τους πελάτες μας.Περιγραφή Υπηρεσιών
  • ·         Έκδοση, Είσπραξη Κοινοχρήστων

    ·         Υπηρεσίες καθαριότητας

    ·         Τεχνική κάλυψη κτιρίων

    ·         Διαχείριση πολυκατοικιών

     


Γιατί να μας προτιμήσετε

1. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:

Χειριζόμαστε με πλήρη διαφάνεια τα οικονομικά του κάθε κτιρίου, παρουσιάζοντας συγκεντρωτικές οικονομικές καταστάσεις και ενημερώνοντας τους ενοικιαστές - ιδιοκτήτες πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε δαπάνης.


2. ΤΑΧΥΤΗΤΑ:

Αναλαμβάνουμε με πλήρη δέσμευση να φέρουμε εις πέρας όσο το δυνατόν πιο άμεσα την εργασία που θα μας αναθέσετε 


3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Εστιάζουμε στη σωστή και εποικοδομητική επικοινωνία με τους πελάτες μας έχοντας ως στόχο την καλύτερη κατανόηση των αναγκών τους καθώς και την παροχή χρήσιμης πληροφόρησης προς αυτούς.


4. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ:

Προτεραιότητα μας είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


5. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Στην Ο.Ε.Κ. αναλαμβάνουμε και φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση κτιρίων άμεσα και αποτελεσματικά.


6. ΠΡΟΛΗΨΗ:

Μέσα από τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση προς τους ενοικιαστές - ιδιοκτήτες των κτιρίων που διαχειριζόμαστε, μειώνουμε στο ελάχιστο τις απρόβλεπτες καταστάσεις που είναι επιζήμιες για τα κτίρια των πελατών μας. 


7. ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

Δεσμευόμαστε για την Ολική Εξυπηρέτηση του Κτιρίου σας και την ολοκλήρωση των έργων καθαριότητας που αναλαμβάνουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για τιμές και τρέχουσες προσφορές μπορείτε να καλέσετε στο 2410534011 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό Μανδηλαρά 23, στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα08:30 - 14:00 και 18:00 - 21:00
Τρίτη08:30 - 14:00
Τετάρτη08:30 - 14:00 και 18:00 - 21:00
Πέμπτη08:30 - 14:00
Παρασκευή08:30 - 14:00 και 18:00 - 21:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης