ΤΟΛΛΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΙΚΕ

9ο χλμ. Λάρισας-Καρδίτσας , 41500, Λάρισα

ΤΟΛΛΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΙΚΕ


9ο χλμ. Λάρισας-Καρδίτσας 
41500, Λάρισα
Ανακύκλωση, Scrap, Εταιρίες Ανακύκλωσης Αυτοκινήτων - Αποκομιδή Απορριμμάτων, Ενοικιάσεις Κάδων


Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ΤΟΛΛΙΑΣ ιδρύθηκε το 2003 από τους αδελφούς Τόλλια με ιδιόκτητα γραφεία και εγκαταστάσεις στο 9ο χλμ. Λάρισας-Καρδίτσας.

Βασικό αντικείμενο είναι οι ενοικιάσεις κάδων αποκομιδής αδρανών υλικών (μπάζων) και απορριμάτων, η ορθή διαχείριση πάσης φύσεως αποβλήτων (μη επικίνδυνων) και η αγορά σκραπ σιδήρου και μετάλλων, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και εξοπλισμό για την άρτια παροχή των υπηρεσιών της. Διαθέτοντας τις απαραίτητες άδεις συλλογής & μεταφοράς και με σύμβαση συνεργασίας με το πρώτο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Α.Ε.Κ.Κ.  στη Λάρισα διασφαλίζουμε την ορθή και άμεση εξυπηρέτηση σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.


Περιγραφή Υπηρεσιών

1. ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΩΝ ΜΠΑΖΩΝ (ΧΟΑΝΩΝ) ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ:


Κατά τη διάρκεια κατασκευών, κατεδαφίσεων ή πάσης φύσεως οικοδομικών εργασιών προκύπτουν αδρανή υλικά (μπάζα). Τα απόβλητα αυτά ονομάζονται Α.Ε.Κ.Κ. (Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων) και η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ορθή διαχείρισή τους.


2. ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΟΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:


Η μορφή, η ποσότητα, η φυσική κατάσταση των αποβλήτων και οι ιδιαίτερες απαιτήσεις τους λαμβάνονται υπόψη πάντα στην επιλογή του κατάλληλου μέσου συλλογής και μεταφοράς.


3. ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:


Η εταιρεία μας δύναται να διαχειριστεί τα διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά που έχετε στη διάθεση σας.


4. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΜΑ:


Η εταιρεία μας εφαρμόζει την ευρωπαϊκή κατεύθυνση ¨διαλογή στη πηγή" και "πρόληψη- επαναχρησιμοποίηση- ανακύκλωση - ανάκτηση - διάθεση". Σύμφωνα με τις παραπάνω τακτικές το κάθε ρεύμα απόβλητου συλλέγεται ξεχωριστά και η διαχείριση του θα γίνεται ορθότερα, με μεγαλύτερη ευκολία και οικονομκά συμφέροντα τρόπο.Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410811411 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στο 9ο χλμ. Λάρισας-Καρδίτσας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα08:00 - 16:00
Τρίτη08:00 - 16:00
Τετάρτη08:00 - 16:00
Πέμπτη08:00 - 16:00
Παρασκευή08:00 - 16:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης