ΥΓΕΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.

Ηπείρου 78, 413 35, Λάρισα

ΥΓΕΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.


Ηπείρου 78
413 35, Λάρισα

Κλινικές


Εταιρικό προφίλ

Το 2007 πέντε καταξιωμένοι γιατροί Μαιευτήρες – Γυναικολόγοι δημιούργησαν τις «Κεντρικές Ιατρικές Υπηρεσίες ΑΕ». Σκοπός της εταιρείας να παρέχει σε ένα σύγχρονο κλινικό περιβάλλον ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσβάσιμες στους περισσότερους ιατρούς και γυναίκες της πόλης, αλλά και της περιφέρειας.


Σε λίγους μήνες περιήλθε στην κατοχή της η πρώην κλινική «ΥΓΕΙΑ» στο κέντρο της Λάρισας που εκπλήρωνε τις περισσότερες κτηριακές προδιαγραφές. Επενδύθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ σε ξενοδοχειακό και επιστημονικό εξοπλισμό και σε έμψυχο υλικό βασισμένα στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη κ των ιατρών αλλά και των γυναικών της πόλης.
 

Με συνεχή ανάπτυξη κ κερδοφορία όλα αυτά τα χρόνια, ανέπτυξε πολλαπλά τμήματα και υπηρεσίες. Σκοπός η ολιστική προσέγγιση των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας σε δευτεροβάθμια περίθαλψη και όχι μόνο.
Από το 2010 συμμετέχει και η εταιρεία «Euromedica» στο μετοχικό κεφάλαιο της κλινικής.

 

Το 2017 η συνέλευση των μετόχων της κλινικής αποφάσισε την μετεγκατάσταση της κλινικής σε νέο πολύ μεγαλύτερο κτήριο στον ιστό της πόλης. Η ανακατασκευή του κτηρίου με την δημιουργία νέων τμημάτων κ εργαστηρίων με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία όλου του προσωπικού και το «brand name» της εταιρείας εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος.

 


Περιγραφή Υπηρεσιών


ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

- Ψυχοπροφυλακτική / Ανώδυνος τοκετός

- Αναλγησία και Αναισθησία στον τοκετό

- Διατροφή κατα την κύηση


ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το 2014 η κλινική «ΥΓΕΙΑ» δημιούργησε νεογνολογικό τμήμα με στόχο την ολιστική φροντίδα του νεογνού. Το τμήμα περιγράφεται ως μονάδα επιπέδου I. 

Το νεογνολογικό τμήμα στελεχώνουν έμπειροι παιδίατροι - νεογνολόγοι, οι οποίοι υποστηρίζουν και τις αίθουσες τοκετών, εφημερεύει καθημερινά και διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό για νεογνά που χρειάζονται αυξημένη φροντίδα και παρακολούθηση.

Επιπλέον, εκτός των βασικών εξετάσεων που περιλαμβάνει και τον έλεγχο οράσεως, στο τμήμα μας γίνονται από εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς εξειδικευμένες προαιρετικές εξετάσεις, όπως ο έλεγχος ακοής, ο έλεγχος μεταβολικών νοσημάτων και ο υπέρηχος ισχύων για τις οποίες θα ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας. 

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ

- Ειδικό ιατρείο Μαστού

- Υπερηχογράφημα μαστών

- Στερεοτακτική βιοψία μαστού δια βελόνης

- Παρακέντηση FNA (Fine Needle Aspiration) υπο υπερηχογραφική παρακολούθηση

- Χειρουργική βιοψία

- Εξατομικευμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου

- Προεγχειρητική σήμανση μη ψηλαφητών βλαβών με τοποθέτηση μεταλλικού δείκτη

- Πλαστική και επανορθωτική χειρουργική μαστού

- Συνεργασία με τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια-ψηφιακούς τομογράφουςΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

- Λαπαροσκοπική Χειρουργική

- Υστεροσκοπική Χειρουργική

- Γυναικολογική Ογκολογία


Γιατί να μας προτιμήσετε

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 
Στόχος μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε ένα περιβάλλον που αποπνέει σπιτική θαλπωρή. Είμαστε δίπλα σας στο ομορφότερο ταξίδι της ζωή σας.

ΚΛΙΝΙΚΗ:
Είμαστε μια πρότυπη ιδωτική κλινική με δυναμικότητα 30 κλινών εξοπλισμένη με  υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:
Διαθέτουμε μερικούς από τους πιο έμπειρους γιατρούς σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που με συνεχή εκπαίδευση και υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρετούν το ιατρικό λειτούργημα.


ΠΑΡΟΧΕΣ:
Λειτουργούμε ως ένα μαιευτήριο το οποίο αγκαλιάζει και φροντίζει τη γυναίκα  από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, αλλά και μετά τη γέννηση του παιδιού σας. Αναπτύσσουμε ειδικές συνεργασίες για να εξασφαλίσουμε μοναδικά οφέλη για τη μητέρα.

Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε στο 2410621823 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: 

https://www.ygeia-larisa.gr/


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)
Τρίτη07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)
Τετάρτη07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)
Πέμπτη07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)
Παρασκευή07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)
Σάββατο07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)
Κυριακή07:00 - 23:00 (24ωρη εφημερία)

Χάρτης