ΛΑΝΑΡΑ ΡΟΔΟΠΗ

Ρούσβελτ Φρ. 6, 412 21, Λάρισα

ΛΑΝΑΡΑ ΡΟΔΟΠΗ


Ρούσβελτ Φρ. 6
412 21, Λάρισα
Οδοντίατροι


Εταιρικό προφίλ

Η χειρουργός οδοντίατρος Λανάρα Ροδόπη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2008.


Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών και επί 8 έτη, εργάστηκε σε πολυκλινικές στο Sheffield του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία). Παράλληλα, έκανε μετεκπαίδευση στα οδοντικά εμφυτεύματα στο Trafford Hospital του Manchester και στη χειρουργική στόματος στο University of Central Lancashire του Preston. Παρακολούθησε πλειάδα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, συμπεριλαμβανομένων της εφαρμογής μπότοξ και αυξητικών παραγόντων στη στοματική και περιστοματική περιοχή, καθώς και της μεθόδου Mini Smile Makeover, για τη μη επεμβατική βελτίωση του χαμόγελου.


Το ιατρείο στη Λάρισα ξεκίνησε την λειτουργία του το 2018. Σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο, ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι και τεχνικές που αφορούν στην οδοντιατρική πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία. Κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες του ασθενούς.Περιγραφή Υπηρεσιών

Στο οδοντιατρείο παρέχονται υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, όπως λεύκανση δοντιών, εσωτερική λεύκανση, bonding, άμεσες όψεις ρητίνης (Mini Smile Makeover), ολοκεραμικες στεφάνες (θήκες) και γέφυρες.

Διενεργούνται χειρουργικές και μη εξαγωγές, ακρορριζεκτομές, ενδοδοντικές θεραπείες, χειρουργική επιμήκυνση μύλης και αντιμετώπιση του ουλικού χαμόγελου.

Τοποθετούνται οδοντικά εμφυτεύματα με χρήση οστικών και ιστικών μοσχευμάτων και παρέχονται εξατομικευμένοι νάρθηκες σύγκλεισης, άπνοιας ύπνου και σπορ (mouthguard).

Στους μικρούς μας ασθενείς δίνουμε έμφαση στην πρόληψη (φθορίωση, καλύψεις οπών/σχισμών - sealants), καθώς και στην εξοικείωση με τη στοματική υγιεινή και τον οδοντίατρο.Τρόποι Πληρωμής
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με PoS
  • Με μετρητά

Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2410535008 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας στην οδό: Ρούσβελτ Φρ. 6 στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τρίτη09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00 (κατόπιν συνεννόησης)
Τετάρτη09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Πέμπτη09:00 - 14:00 (κατόπιν ραντεβού)
Παρασκευή09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
ΣάββατοΚλειστό
ΚυριακήΚλειστό

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης