ΠΑΝ. Ν. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΟΕ

Δημ. Γούναρη 9, 18531, Πειραιάς

ΠΑΝ. Ν. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΟΕ


Δημ. Γούναρη 9
18531, Πειραιάς
Είδη Αλιείας, Εξοπλισμός Κατάδυσεων


Εταιρικό προφίλ

Είδη αλιείας | Δίχτυα αλιείας | Παραγάδια | Καλάμια ψαρέματος


Περιγραφή Υπηρεσιών
Είδη αλιείας για επαγγελματίες ψαράδες: Δίχτυα αλιείας, Σχοινιά αλιείας, Φύλλα, Μολύβια αλιείας, Παραγάδια, Αγκίστρια, Μισινέζες

Είδη αλιείας για ερασιτέχνες ψαράδες: Καλάμια ψαρέματος, Μηχανισμοί καλαμιών, Συρτές, Καλαμαριέρες, Τσαπαρί, Οκταποδιέρες, Απόχες, Κιούρτοι, Καμάκια ψαρέματος, Στριφτάρια, Σαλαγγιές, Αθερινόδυχτα, Δίχτυα Αμαρτωμένα


Γιατί να μας προτιμήσετε

Η εταιρεία Παν.Ν.Παπούλιας Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1969 σαν συνέχεια της προσωπικής επιχείρησης του ιδρυτή της, Παναγιώτη Παπούλια. Το αντικείμενο των εργασιών της είναι η εισαγωγή και εμπορία ειδών επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας. Με έδρα τον Πειραιά προμηθεύει με άριστης ποιότητας δίχτυα και λοιπά είδη τους επαγγελματίες ψαράδες σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας.


Βασικές αρχές μας ήταν πάντα η αξιοπιστία και ειλικρίνεια στη σχέση προμηθευτή και καταναλωτή και η συνέπεια προς τους προμηθευτές και τους πελάτες μας.


Ήδη, στην εταιρεία δραστηριοποιείται η τρίτη γενιά από τον ιδρυτή της και συνεχίζει στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε πριν από πέντε δεκαετίες. Επίσης, στόχοι της εταιρείας για το μέλλον είναι η προσαρμογή στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, η αξιοποίηση των νέων μέσων της εποχής και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα μας φέρουν πιο κοντά στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα07:30 - 15:00
Τρίτη07:30 - 15:00
Τετάρτη07:30 - 15:00
Πέμπτη07:30 - 15:00
Παρασκευή07:30 - 15:00
Σάββατο07:30 - 15:00
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης