ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΙΛΙΟΝ

Θηβών 421, 13123, Ίλιον

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΙΛΙΟΝΓραφεία Τελετών


Εταιρικό προφίλ

Είμαστε στο πλάι σας,με σεβασμό και κατανόηση


Περιγραφή Υπηρεσιών
Ακολουθώντας τον κύκλο της ζωής, όλοι αναπόφευκτα θα κλήθουμε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια κοντινού μας προσώπου. Είναι μία πολύ απαιτητική και δύσκολη στιγμή και εκεί είναι που παρουσιάζεται η ανάγκη για καθοδήγηση και προστασία που μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε. Το γραφείο μαζί με το προσωπικό μας, σαν μια ομάδα, δύναται να στηρίξει την οικογένεια την στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο.Με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε αυτές τις καταστάσεις,θα διευθετήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για κάθε τελετή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
ΤΕΛΕΤΕΣ: Στόχος μας είναι η κάθε Τελετή που αναλαμβάνουμε να διέπεται από τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που μας χαρακτηρίζει. Έχοντας αυτήν την αρχή ως οδηγό μας, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε κάθε είδους τελετή, ανάλογα με τις πεποιθήσεις σας και τις θρησκευτικές σας παραδόσεις, αφορώντας τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό σας.
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ: Η επιλογή της αποτέφρωσης αποτελεί εκδήλωση του δικαιώματος της προσωπικότητας του καθενός. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον θάνατο και την θλίψη, είναι μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που φανερώνει την πνευματική μας κατάσταση. Η στάση που κρατάμε απέναντι στον θάνατο, είτε τον δικό μας, είτε κάποιου αγαπημένου μας, εξαρτάται από την πορεία της ζωής μας. Η καύση των νεκρών και των οστών συνδέεται άμεσα με την θρησκευτική ελευθερία σκέψης και συνείδησης και τον σεβασμό των θρησκευτικών πεποιθήσεων του κάθε ανθρώπου. Οι συγγενείς έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν την επιθυμία του εκλιπών.
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ: Η συνέχεια της απόδοσης τιμής στον εκλιπών, έρχεται με την τελετή μνημόσυνου. Κάθε τελετή αποτελεί φόρο τιμής και αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και των εθίμων μας. Τα μνημόσυνα που τελούνται είναι αυτά των 3 ημερών, των 9 ημερών, των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων. Το γραφείο μας, κατανοώντας απόλυτα τη σημασία του μνημόσυνου για την οικογένεια, με σεβασμό και προσήλωση στην ιδιαιτερότητα της κάθε περίστασης
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ: Με απόλυτο σεβασμό όπως απαιτεί η περίσταση, αναλαμβάνουμε τον πλήρη ανθοστολισμό, δημιουργία στεφανίων διαφόρων μορφών πάντα με τις προσωπικές σας επιθυμίες, ανάλογα με τον χώρο που επιλέγετε και τον τόπο με άνθη της αρεσκείας σας.
ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ: Επαναπατρισμός είναι η διαδικασία κατά την οποία η σορός του αγαπημένου σας προσώπου μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην χώρα και πόλη της επιλογής του ή των αγαπημένων του ανθρώπων. Η ύστατη στιγμή του τελευταίου αποχαιρετισμού, αποτελεί μία συμβολική κίνηση, ώστε να αναπαυθεί κοντά σε αγαπημένο μέρος ή κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα. Αναλαμβάνοντας πλήρως τη μεταφορά της σορού και την τέλεση της κηδείας, του μνημόσυνου, των στεφάνων, των στολισμών σε κάθε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας και του Εξωτερικού.
ΕΚΤΑΦΕΣ: Αναμφισβήτητα, απο τις δύσκολες στιγμές στη ζωή μας ειναι η εκταφή των αγαπημένων μας ανθρώπων. Αναλαμβάνουμε ολη την διαδικασία της εκταφής με σεβασμό, ώστε εσείς να μήν περνάτε αυτή την οδυνηρή διαδικασία.


Γενικές Πληροφορίες

Κοντά σας με δυο γραφεία τελετών σε ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και ΙΛΙΟΝ

Τηλ. 2105054040, Κιν. 6977422778


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα24 ωρες το 24ωρο
Τρίτη24 ωρες το 24ωρο
Τετάρτη24 ωρες το 24ωρο
Πέμπτη24 ωρες το 24ωρο
Παρασκευή24 ωρες το 24ωρο
Σάββατο24 ωρες το 24ωρο
Κυριακή24 ωρες το 24ωρο

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης