ΜΠΕΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ MD, MSc

Ασκληπιού 20, 412 22, Λάρισα

ΜΠΕΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ MD, MSc


Ασκληπιού 20
412 22, Λάρισα

Ωτορινολαρυγγολόγοι - ΩΡΛ


Εταιρικό προφίλ

Ο Ευάγγελος Μπέης εισήχθη στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχόλης Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1994 και αποφοίτησε το 2000 με το βαθμό «Λίαν Καλώς».
Εκπαιδεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στην Α΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της ΩΡΛ το 2009. Πιστοποιήθηκε από την UEMS-ORL Section (Diploma of European Board Examination in Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgery) το 2009. Από το 2017 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (Msc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας με Θέμα Διπλωματικής Εργασίας «Ποιότητα ζωής και διαταραχές του ύπνου ασθενών με σκολίωση ρινικού διαφράγματος πριν και μετά από τη διενέργεια χειρουργείου διαφραγματοπλαστικής».
Μετά την αποφοίτηση του εργάσθηκε στο 401 ΓΣΝ Αθηνών για ένα έτος.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε μονάδες του Ελληνικού Στρατού ως ιατρός μονάδος μέχρι το 2004.
Το διάστημα 2009-2014 υπηρέτησε στο 216 ΚΙΧΝΕ Αλεξ/ης ως Δ/ντής της ΩΡΛ κλινικής με το βαθμό του Επιάτρου. Από το 2014 υπηρετεί στην ΩΡΛ κλινική 404 ΓΣΝ Λάρισας και είναι Δ/ντής αυτής από το 2016 με το βαθμό του Αρχιάτρου.
Ασχολείται ιδιαίτερα με τη ρινοπλαστική - ρινοχειρουργική, το σύνδρομο αποφρακτικής υπνικής άπνοιας, ωτοχειρουργική – ωτοπλαστική, χειρουργική παθήσεων λάρυγγος, σιαλογόνων αδένων καθώς και με την ΩΡΛ χειρουργική παίδων.
Διατηρεί ιδιωτικό ΩΡΛ ιατρείο στη Λάρισα
 και είναι συμβεβλημένος με τον ΥΕΘΑ.


Περιγραφή Υπηρεσιών

·         Διάγνωση και θεραπεία ωτολογικών παθήσεων με δυνατότητα διενέργειας ακουολογικού ελέγχου, διαγνωστικής τυμπανομετρίας, χρήσης χειρουργικού μικροσκοπίου, καταγραφής και απεικόνισης της παθολογίας του εξωτερικού αυτιού και του ακουστικού πόρου.

·         Ωτοχειρουργική – ωτοπλαστική (αφεστώτα ώτα).

·         Διάγνωση – θεραπεία παθήσεων ρινός με δυνατότητα ενδοσκοπήσεως και καταγραφής του ανωτέρου αναπνευστικού

·         Λειτουργική – αισθητική ρινοπλαστική

·         Διάγνωση – θεραπεία παθήσεων του λάρυγγα και διαταραχών φώνησης με δυνατότητα video καταγραφής της ανατομίας και της κινητικότητας των φωνητικών χορδών.

·         Διάγνωση – χειρουργική αντιμετώπιση συνδρόμου αποφρακτικής υπνικής άπνοιας.

·         Διάγνωση – θεραπεία παθήσεων σιαλογόνων αδένων.

·         Διάγνωση θεραπεία ιλίγγου και διαταραχών της ισορροπίας.

·         Παιδιατρική ΩΡΛ και δυνατότητα χειρουργικής αντιμετώπισης συνηθέστερων ΩΡΛ παθήσεων στα παιδία (αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή, σωληνίσκοι αερισμού).

·         Χειρουργική αφαίρεση και πλαστική αποκατάσταση μορφωμάτων (σπίλων - καρκινωμάτων) προσώπου, κεφαλής και τραχήλου.

·         Αισθητική προσώπου. Ενέσιμες θεραπείες υαλουρονικού οξέος (fillers) –ΒΟΤΟΧ.

 


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2413025766 ή να επισκεφθείτε το ιατρείο μας στην οδό Ασκληπιού 20, στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: 17:30 - 20:30
Τρίτη: Κατόπιν ραντεβού
Τετάρτη: 17:30 - 20:30
Πέμπτη: Κατόπιν ραντεβού
Παρασκευή: 17:30 - 20:30
Σάββατο: Κλειστά
Κυριακή: Κλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης