ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε. - NEW HOME

Εθνική Οδός Ιωαννίνων - Αθηνών 7 ΧΛΜ, 45500, Ιωάννινα

ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε. - NEW HOME


2651094097
695 5472555
2651092857 (Φαξ)
Εθνική Οδός Ιωαννίνων - Αθηνών 7 ΧΛΜ
45500, Ιωάννινα

Έπιπλα, Καταστήματα επίπλων


Εταιρικό προφίλ

Με 100 χρόνια στο χώρο του ξύλου, η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ είναι σήμερα μια από τις μακροβιότερες εταιρίες επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου στην ευρύτερη πειροχή της Ηπείρου. Οι σύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις σε Ιωάννινα και Άρτα παράγουν καθημερινά μια ευρεία γκάμα προιόντων και κατασκευών ξύλου, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αισθητική. Οποιαδήποτε κατασκευή ή προιόν ξύλου επιθυμείτε θα το βρείτε στην ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ. 

Οι έξυπνες καινοτόμες δράσεις των αδερφών Χρυσοστόμου, έχουν διευρύνει όλα αυτά τα χρόνια τις δραστηριότητες της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ σε ένα πλήρες σύνολο προσφερόμενων υπηρεσιών, ικανό να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση. Από τον τομέα της στέγης και των επίπλων μέχρι τις λυόμενες κατασκευές και την πλήρη τοποθέτηση των προιόντων μας στον χώρο σας, από εξειδικευμένο προσωπικό της εαιρίας μας.

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

Το εργοστάσιο της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ στα Ιωάννινα αλλά και εκείνο της Άρτας, αποτελούν υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και εμπορίας ξύλου εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, όλα τελευταίας τεχνολογίας. Στις εργοαστασιακές εκγκαταστάσεις της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩ ΑΕΒΕ, θα έχετε στη διάθεσή σας μεγάλη γκάμα προιόντων και κατασκευών για να διαλέξετε το προιόν της αρεσκείας και για κάθε γούστο και ανάγκη.

SHOWROOM

Στο showroom της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πλούσια δειγματολόγια, χρώματα και πρωτότυπες ιδέες, την κατασκευή που ταιρίάζει απόλυτα στη δική σας ανάγκη. Μια ακόμη πρωτοπορία της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, αφού το Showroom της, απευθεύνεται τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες του χώρου όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξυλουργοί κ.α.Περιγραφή Υπηρεσιών

ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ και οι υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της σε Ιωάννινα και Άρτα, προσφέρει στους πελάτες της μια πλούσια γκάμα προιόντων και κατασκευών για το σαλόνι, την κουζίνα, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο ή το γραφείο αλλά ακόμα και λύσεις για το παιδικό δωμάτιο, φωτιστικά και διακοσμητικές ιδέες για το σπίτι τον επαγγελματικό σας χώρο και τον εξοπλισμό του ακόμα και για το ξενοδοχείο ή την τουριστική σας μονάδα, αφού μεγάλο μέρος των προιόντων της είναι ειδικά διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

ΕΡΓΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, αναλαμβάνει επίσης την πλήρη τοποθέτηση των προιόντων ή των κατασευών που έχετε επιλέξει, όπως κουζίνες, μπάνια, υπνοδωμάτιο, ντουλάπες, επαγγελματικές κατασκευές κ.α., στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζετε να κάνετε τίποτε, παρά μόνο να απολαύσετε την ποιότητα και την αισθητική τους εναρμονισμένα με τον χώρο σας και τις ανάγκες του. 


Γιατί να μας προτιμήσετε
Η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε. - NEW HOME φέρνει νέα έπιπλα νέες ιδέες και νέα χρώματα για όλα τα γούστα με τιμές ασυναγώνιστες.
Γενικές Πληροφορίες

Η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ Ιδρύθηκε από τους αδερφούς  Χρυσοστόμου, με αρχική δραστηριότητα την εμπορία και την επεξεργασία ξύλου. Η οικογένεια Χρυσοστόμου δραστηριοποιείται στον χώρο του ξύλου και την τέχνη του, από το 1919.

Ξεκινώντας με την κατασκευή κουφωμάτων και επίπλου, και με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, η οικογένεια μπήκε δυναμικά στον κλάδο επεξεργασίας και κατασκευής ξύλου, προσφέροντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και στον τομέα της στέγης και των επίπλων, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Προσηλωμένη στην ποιότητα και την αγάπη της για το υλικό του ξύλου, δεν άργησε να αντιληφθεί τις ανάγκες της εποχής της και εισήρθε πολύ γρήγορα και στον χώρο της λυόμενης κατοικίας ξύλινης κατασκευής , με την ίδρυση της εταιρίας ΒΙΟΛΙΞ.

Το 1988, η εταιρία εξέλιξε την κατασκευή επίπλων και ξύλινων κουφωμάτων ακόμη περισσότερο ενώ το 1992 η εταιρία που συνεχώς αναπτύσσεται, αλλάζει της επωνυμία της σε ΗΠΕΙΡΟΣ DOORS.

Το 1994 πρωτοπορεί με την αγορά του πρώτου υπερσύγχρονου μηχανήματος-κέντρου εργασιών «Παντογράφος», ένα από τα μοναδικά μηχανήματα που υπήρχαν τότε στην Ελλάδα, το μοναδικό στην περιοχή της Ηπείρου.

Έκτοτε, και με ακόμη περισσότερες καινοτόμες δράσεις της και την αμείωτη αφοσίωσή της  στο αντικείμενό του ξύλου,  η εταιρία αναπτύχθηκε ραγδαία και το 2002 μετονομάστηκε πια σε ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, όνομα που διατηρεί ως σήμερα.

Το 2007, η εταιρία μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, ιδρύοντας την ART WOOD ΑΕΒΕ, με εξίσου μεγάλες εργοστασιακές εγκαταστάσεις και έδρα την Άρτα.

Η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής της, πρωτοπόρησε και με την υπηρεσία «ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ», δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να παραγγείλουν το προϊόν που επιθυμούν να κατασκευαστεί από την εταιρία, και στη συνέχεια να το συναρμολογήσουν μόνοι τους.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ παρουσίαζε τα προϊόντα της στο ευρύ κοινό με την έκθεση επίπλου NEW HOME, μια έκθεση που προσέλκυε πλήθος κόσμου κάθε χρόνο σε εγκαταστάσεις έκτασης 2.000 τ.μ,.

Οι αδελφοί Χρυσοστόμου, παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον χώρο του ξύλου και τις σύχρονες απαιτήσεις των πελατών της, εξέλιξε την έκθεση επίπλου το 2019 σε SHOWROOM, μια μοντέρνα εκδοχή εκθεσιακής προβολής των προιόντων της, με ακόμη περισσότερες δυνατότητες για το ευρύ κοινό, όπως εκείνη της δειγματολογίας και χρωματολογίας, ώστε να μπορεί ο πελάτης να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα επιλογών, αυτό που καλύπτει την δική του ανάγκη και να το εφαρμόσει στην δική του προσωπική κατασκευή.

Με το Showroom της, η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, καινοτομεί ακόμη περισσοτερο αφού πέραν των εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει στους ιδιώτες πελάτες της, απευθύνεται και σε επαγγελματίες του χώρου, όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξυλουργούς κ.α.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο στα Ιωάννινα, της ΞΥΛΟΤΕΧΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, βρίσκεται στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων Αθηνών. Εκτείνεται σε μια έκταση 8 στρεμμάτων, με τα 7 να απαρτίζονται από κλειστές εγκαταστάσεις, όλες εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.  

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προιόντων και κατασκευών από ξύλο, ανάμεσά τους τραπεζαρίες, σαλόνια, κουζίνες, έπιπλα τηλεοράσεων, ντουλάπες, πόρτες, γραφεία, καρέκλες, έπιπλα μπάνιου, έπιπλα παιδικών δωματίων, εξοπλισμός καταστημάτων, αλουμίνια και πολλά ακόμη, για να επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Το εργοστάσιό μας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υλικών και των κατασκευών, προσφέρει ασφαλείς, πρωτοποριακές και ανταγωνιστικές λύσεις για κάθε πελάτη αλλά και προσωποποιημένες υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν κάθε είδους απαίτηση.

Στο εργοστάσιο των Ιωαννίνων εδρεύει επίσης συνεργείο που είναι σε θέση να ολοκληρώσει πάσης φύσεως κατασκευή από ξύλο, παρέχοντας ακόμη και σχέδια κατασκευής τεχνολογίας 3D,  ικανοποιώντας έτσι κάθε απαίτηση και ανάγκη.

Στους χώρους του εργοστασίου φιλοξενείται επίσης το Showroom της ΞΥΛΟΤΕΧΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, ανοιχτό στο ευρύ κοινό και κατάλληλο για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες του χώρου.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ARTWOOD - ΑΡΤΑ

Η «ARTWOOD ΑΕΒΕ», μεγάλωσε την οικογένεια της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, το 2007, με ένα ακόμη μέλος της, την εταιρία και το εργοστάσιο της Άρτας και έδρα στην γέφυρα Καλογήρου προς Άγιο Σπυρίδωνα.  

Οι εξίσου υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της, στην περιοχή της  Άρτας, αποτελούνται κατά 2 στρέμματα από κλειστούς χώρους σε ένα συνολικό εμβαδόν 12 στρεμμάτων, ενώ δεν λείπουν ούτε εδώ, ο πλήρης εξοπλισμός και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Όπως και στο εργοστάσιο των Ιωαννίνων, έτσι και εδώ, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προιόντων και κατασκευών από ξύλο, ανάμεσά τους τραπεζαρίες, σαλόνια, κουζίνες, έπιπλα τηλεοράσεων, ντουλάπες, πόρτες, γραφεία, καρέκλες, έπιπλα μπάνιου, έπιπλα παιδικών δωματίων, εξοπλισμός καταστημάτων, αλουμίνια και πολλά ακόμη, για να επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

SHOWROOM

Το SHOWROOM της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας και είναι σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες και τις τάσεις της εποχής. Για πρώτη φορά ένα Showroom παρέχει τόσες πολλές δυνατότητες στον επισκέπτη αφού απευθύνεται και στον ιδιώτη αλλά και στον επαγγελματία του ευρύτερου χώρου, είτε είναι αρχιτέκτονας, είτε διακοσμητής ή ξυλουργός και επιθυμεί να δει, να κατασκαευάσει ή να αγοράσει οποιοδήποτε προιόν απαντά στις ανάγκες του.

Το Showroom της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, είναι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής αφού εδώ ο κάθε πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να δει πλούσια δειγματολόγια υλικών καθώς και χρωματολόγια, να ταιριάξει υλικά και χρώματα αλλά  και να συνθέσει κατασκευές έτσι όπως τις επιθυμεί ή τις έχει φανταστεί, με ασφάλεια, αισθητική και λειτουργικότητα.

Και αυτό γιατί, μέσα από την δυνατότητα δειγματολόγησης, θα είναι σε θέση να εφαρμόσει στην πράξη τις επιλογές του σε υλικά, σχέδια και χρώματα και έτσι δει την τελική μορφή του προιόντος του πριν το αγοράσει. Μια ευρεία γκάμα πρωτότυπων και καινοτόμων υλικών και κατασκευών διατίθεται στο showroom, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική ανάγκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, είναι πάντα στη διάθεση του επισκέπτη ώστε να τον εξυπηρετήσει, να τον βοηθήσει ή/και να τον κατευθύνει με ιδέες και λύσεις, στην τελική σύνθεση του προιόντος που επιθυμεί να φτιάξει, είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας του χώρου. 


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα08:30 - 17:00
Τρίτη08:30 - 17:00 & 17:30 - 21:00
Τετάρτη08:30 - 17:00
Πέμπτη08:30 - 17:00 & 17:30 - 21:00
Παρασκευή08:30 - 17:00 & 17:30 - 21:00
Σάββατο10:10 - 14:30
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης