GLASSART - ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. Ο.Ε.

Φιλικής Εταιρείας 9, 45444, Ιωάννινα

GLASSART - ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. Ο.Ε.


2651077570
2651077570 (Φαξ)
Φιλικής Εταιρείας 9
45444, Ιωάννινα

Τζάμια, Κρύσταλλα


Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 από τον Γεώργιο Κορδιά ο οποίος ανοίγει το πρώτο κατάστημα με αντικείμενο ενασχόλησης το γυαλί όπου εδρεύει στη Στοά Ρούκα, στα Ιωάννινα.

Το 1979, ασχολείται και συνεχίζει την πορεία της επιχείρησης ο Θεοφάνης Κορδιάς. Εν συνεχεία, προστέθηκαν σιγά σιγά οι νέες ιδέες και οι σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες από τη τρίτη γενιά της οικογένειας Κώστα και Νίκο Κορδιά, όπου δημιούργησαν το 2006 την GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ. με γνώμονα τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση, την άριστη ποιότητα υλικών και τις προσιτές τιμές. Έτσι, αναδείχθηκε μία από τις πιο αξιόπιστες, εντιμότατες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου των προϊόντων από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες στα Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα.

Η εταιρεία εδρεύει πλέον, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 9, στα Ιωάννινα, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άρτιο καταρτισμένο προσωπικό.Η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ είναι μια εταιρεία προσαρμοσμένη στις τεχνολογικές ανάγκες της εποχής και κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά, στα Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα.

Καλύπτει κάθε ανάγκη σε ό, τι αφορά το γυαλί και το κρύσταλλο στα Ιωάννινα, επεξεργάζεται και εμπορεύεται νιπτήρες και καμπίνες από γυαλί, καθρέπτες, κρυστάλλινα έπιπλα, αλλά ασχολείται και με ειδικές κατασκευές και ενεργειακά κρύσταλλα.

Με πιστοποιημένα πρωτοποριακά προϊόντα, τεχνογνωσία και άμεση παράδοση, η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ Ιωάννινα είναι παρούσα με λύσεις για κάθε κατασκευή που αφορά το γυαλί.


Περιγραφή Υπηρεσιών
 • Γυάλινες Πόρτες
 • Γυάλινα Κάγκελα
 • Γυάλινες Σκάλες
 • Γυάλινα Στέγαστρα
 • Γυάλινες Οροφές
 • Ειδικές Κατασκευές Γυαλιού
 • Γυάλινες Κουζίνες

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εφαρμόζοντας μια σύγχρονη φιλοσοφία με θεμελιώδεις αρχές στην ποιότητα και την αισθητική, την εργονομία, την υπευθυνότητα και τη λειτουργικότητα η εταιρεία GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ είναι ικανή να κατατοπίσει κάθε απαιτητικό πελάτη.

Στόχος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζονται καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας με τον πελάτη, να αναπτύσσει προσωπική επαφή με κάθε κατασκευαστή που εμπιστεύεται την εταιρεία και να εξασφαλίζει τις πλέον πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Μπορεί και παρακολουθεί με μεγάλη αγάπη και ζήλο προσωπικά σε όλα τα στάδια την κάθε παραγγελία, καθώς αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση.

Με έρευνα και μεθοδικότητα η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ προσφέρει στο νομό Ιωαννίνων αλλά και Άρτας, Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας την υψηλή αισθητική, τη σωστή σχεδίαση, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την αίσθηση δημιουργικότητας, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

Υποστήριξη & Εγγύηση

Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων και στη τεχνική εργασία η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ εγγυάται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των εργασιών και των ιδιοτήτων του γυαλιού με τη σωστή λειτουργία του.

Το άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ, προσφέρουν πλήρη τεχνική υποστήριξη με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε ανάγκη του κάθε πελάτη.


Πολιτική Ποιότητας

Όραμα της GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ είναι να καταστεί το όνομα της συνώνυμο ποιοτικών προϊόντων στο χώρο του γυαλιού και των κρυστάλλων στην Ηπειρωτική αλλά και Ελληνική αγορά. Προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες επιτυγχάνοντας υψηλή ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών.

Η χρήση αποκλειστικά υλικών άριστης ποιότητας αλλά και μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας για την επεξεργασία του τζαμιού, επιτρέπει την εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ. Η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ Ιωάννινα δεσμεύεται και εφαρμόζει τις αρχές της Πολιτικής Ποιότητας θέτοντας ετησίως στόχους ποιότητας και διαθέτοντας όλους τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση τους.


Πολιτική Ασφάλειας

Η πολιτική ασφάλειας για την GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ αποτελεί καθημερινή επιδίωξη και διαρκή στόχο για την υπεύθυνη και ασφαλή λειτουργία της εταιρείας. Η συνεχής προσπάθεια για την προστασία της ανθρώπινης ζωής καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διαχειρίζεται τους πιθανούς κινδύνους.

Η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ παρέχει στο προσωπικό της εταιρείας ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Οι παραγωγικός χώρος είναι εφοδιασμένος με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος προσφέρει εύκολο και ασφαλή χειρισμό των μηχανημάτων.

Μέλημα της GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ είναι η έρευνα καινοτόμων λύσεων και εξοπλισμού που θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.


Γενικές Πληροφορίες

Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων για την κατεργασία και επεξεργασία υαλοπινάκων και καθρεπτών. Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται με σχέδια αμμοβολής, κρύσταλλο ασφαλείας και διαφανές.

Σε εμάς θα βρείτε:

 • Επενδύσεις κουζίνας με γυαλί διαφόρων χρωματισμών
 • Γυάλινα κάγκελα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
 • Γυάλινα πτυσσόμενα φύλλα και "φυσαρμόνικες" για αίθρια
 • Επενδύσεις καθρέπτη σε ντουλάπες και τοίχους
 • Συρόμενες γυάλινες πόρτες σε wc ή διαχωριστικά
 • Ανοιγόμενες εσωτερικές πόρτες με κάσωμα αλουμινίου
 • Αυτόματες πόρτες εισόδου
 • Γυάλινα διαχωριστικά
 • Ειδικές γυάλινες κατασκευές
 • Τα μεταλλικά μέρη και τα πλαίσια διατίθενται σε διάφορα χρώματα της επιλογής σας.

Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 17:00
Τρίτη09:00 - 17:00
Τετάρτη09:00 - 17:00
Πέμπτη09:00 - 17:00
Παρασκευή09:00 - 17:00
ΣάββατοΚΛΕΙΣΤΑ
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης