ΤΣΑΚΑΝΕΛΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 89Β, 45221, Ιωάννινα

ΤΣΑΚΑΝΕΛΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 89Β
45221, Ιωάννινα

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Αξεσουάρ Αυτοκινήτων - Λιπαντικά


Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Τσακανέλης Νικόλαος, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται επιτυχώς στην εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, για αρκετά χρόνια.
Με άριστη γνώση του αντικειμένου μας και άψογο επαγγελματισμό, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καινούργιων και μεταχειρισμένων, γνήσιων και ιμιτασιόν, ενώ εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας στα Ιωάννινα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας για ανταλλακτικά παντός τύπου και για κάθε μάρκα αυτοκινήτου. Καινούρια, μεταχειρισμένα, γνήσια, ιμιτασιόν. Ό,τι και αν ζητήσετε θα το βρείτε στην επιχείρηση Τσακανέλης.

Με γνώση και εξειδίκευση στο αντικείμενο δραστηριοποίησής μας, σας συμβουλεύουμε, πάντα, ώστε να προβείτε στη σωστή και κατάλληλη αγορά για το όχημά σας.


Περιγραφή Υπηρεσιών
  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
  • Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
  • Λιπαντικά Αυτοκινήτων


Γιατί να μας προτιμήσετε

Αναμφισβήτητα, η επιλογή υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας αποτελεί μείζον θέμα για την ασφάλειά σας. Παράλληλα, συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή απόδοση του αυτοκινήτου σας στα πρότυπα που ορίζονται από τον κατασκευαστή του.

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιούμενη δυναμικά στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε σχετική απαίτησή σας.

Εμπορευόμαστε ανταλλακτικά όλων των εταιρειών για κάθε μάρκα αυτοκινήτου, ετοιμοπαράδοτα και επί παραγγελία. Καλύπτουμε όλη τη γκάμα ανταλλακτικών σε μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη και είδη φανοποιίας.

Αξιόπιστα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα8:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Τρίτη8:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Τετάρτη8:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Πέμπτη8:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Παρασκευή8:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο 8:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
ΚυριακήΚλειστά

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης