ΤΖΙΩΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μεσογείων 421, 15343, Αγία Παρασκευή

ΤΖΙΩΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Μεσογείων 421
15343, Αγία Παρασκευή
Αγγειολόγοι, Αγγειοχειρουργοί


Εταιρικό προφίλ
Η αγγειοχειρουργική ασχολείται με τις διάφορες παθήσεις των αιμοφόρων και λεμφοφόρων αγγείων του σώματός. Οτιδήποτε δηλαδή αφορά φλέβες, αρτηρίες και λεμφαγγεία έγκειται σε αυτήν την αναγνωρισμένη ιατρική ειδικότητα.
Ο αγγειοχειρουργός Τζιώγιος Α. Κωνσταντίνος με την άριστη ιατρική πορεία του, σας υποδέχεται στο ιατρείο του και σας προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του. Η εγχειρητική μέθοδος που συνίσταται στην αντιμετώπιση των αγγειακών προβλημάτων ανήκει στις ειδικεύσεις του γιατρού.
Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία που θα σας προτείνει ο αγγειοχειρουργός, μπορεί να σας απομακρύνει από έναν μεγάλο αριθμό επιπλοκών και να σας χαρίσει την επιθυμητή ποιότητα ζωής και υγείας.

Περιγραφή Υπηρεσιών

Φλεβικές παθήσεις

Φλεβική ανεπάρκεια – κιρσοί

Ευρυαγγείες

Φλεβική θρόμβωση

Θεραπεία αποκατάσταση

Αρτηριακή παράκαμψη (bypass) με συνθετικό μόσχευμα ή αυτόλογο

Αγγειοπλαστική (stent)

Κλασική και ενδοαυλική αποκατάσταση των ανευρυσμάτων

Εμβολεκτομή

Αρτηριακή ενδαρτηρεκτομή

Θεραπεία κιρσών και της φλεβικής ανεπάρκειας με το σύγχρονο ανώδυνο laser καθώς κaι με την κλασική μέθοδο (stripping)

Σκληροθεραπεία

Καινοτόμα ανώδυνη αφαίρεση των ευρυαγγείων με την μέθοδο της θερμοπυξίας laser

Φαρμακευτική αντιμετώπιση της αποφρακτικής αγγειακής νόσου


Γιατί να μας προτιμήσετε

Ο γιατρός θα σας προτείνει την ασφαλέστερη θεραπεία και μέθοδο για εσάς και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν. Η πρόληψη και η ενημέρωση είναι η απαρχή μιας επιτυχημένης ίασης.
Η θεραπεία και η αποκατάσταση παρέχεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους που υφίστανται στην εξελιγμένη ιατρική, όπως για παράδειγμα η καινοτόμα μέθοδος της θερμοπηξίας laser στην οποία ο αγγειοχειρουργός αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ύπαρξη των πολύ μικρών φλεβών που μπορεί να εξελιχθούν επικίνδυνες.


Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑ


Γενικές Πληροφορίες
Ο γιατρός θα σας προτείνει την ασφαλέστερη θεραπεία και μέθοδο για εσάς και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν. Η πρόληψη και η ενημέρωση είναι η απαρχή μιας επιτυχημένης ίασης.

Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης