EUPHORIA CENTER

Νικολάτου Σάββα 19, 45332, Ιωάννινα

EUPHORIA CENTER


Νικολάτου Σάββα 19
45332, Ιωάννινα

Κέντρα Αισθητικής, Κέντρα Αδυνατίσματος


Εταιρικό προφίλ

H ιδιοκτήτρια του χώρου και αισθητικός Χριστίνα Μπλιούρα-Ταμβακολόγου είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής του ΑΤΕΙΘ. Έχει παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο επαγγελματικού μακιγιάζ στη σχολή της Ν&n Zerva και στη συνέχεια με υποτροφία πήγε στη σχολή της Malu Wilz στο Aachen της Γερμανίας για ένα σεμινάριο επάνω στο νυφικό μακιγιάζ. Εργάστηκε για αρκετό διάστημα ως μακιγιέζ σε επαγγελματικές φωτογραφήσεις με γνωστούς φωτογράφους της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, στην σχολή εναλλακτικών θεραπειών Natural Health Science στην Αθήνα, παρακολούθησε σεμινάρια λεμφικού μασάζ, αρωματοθεραπείας και Rejuvance. Μετά το τέλος των σπουδών ξεκίνησε το δικό της χώρο στη Βέροια, τον οποίο και διατήρησε για 12 χρόνια, ώσπου ήρθε στα Ιωάννινα.

Σήμερα πλέον με την ίδια αγάπη για την αισθητική, με εμπειρία και γνώσεις που συνεχώς πληθαίνουν, ανοίγει ένα ξεχωριστό χώρο στα Ιωάννινα και σας περιμένει για να κάνετε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι στην ομορφιά με τη βοήθεια της αισθητικής εξειδίκευσης


Περιγραφή Υπηρεσιών

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι η πιο συχνή θεραπεία για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους των δερμάτων. Με τον καθαρισμό απομακρύνεται το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνεται το δέρμα και γενικά ανανεώνεται η επιδερμίδα και μπορεί να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά των προϊόντων με τα οποία την φροντίζουμε. Στην περίπτωση της ακμής είναι απαραίτητος και μάλιστα αρκετά συχνά για να μπορέσουμε να τη θεραπεύσουμε.


Σύσφιξη δέρματος

Η σύσφιξη δέρματος αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους τομείς στην αισθητική.

Η επιδερμική χαλάρωση εμφανίζεται λόγω φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων κολλαγόνου, της κακής ενυδάτωσης των ιστών και της μειωμένης σωματικής δραστηριότητας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή τόσο από την αισθητικό όσο και από την πελάτισσα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.Χάρη όμως στην κοσμετολογία και την τεχνολογία έχουμε στα χέρια μας μεθόδους που μας δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.


Τρόποι αντιμετώπισης της επιδερμικής χαλάρωσης:

 • Μεσοθεραπεία προσώπου
 • Προϊόντική θεραπεία
 • Power Lifting της Dalton


Ρυτίδες

Οι ρυτίδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά αλλοιώσεις του δέρματος που δημιουργούνται είτε λόγω της φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, είτε λόγω κάποιων συνηθειών μας (ρυτίδες έκφρασης, κάπνισμα). Επίσης σημαντικός παράγοντας στην εμφάνιση των ρυτίδων είναι η υπερβολική και χωρίς προστασία έκθεση του δέρματος στον ήλιο.

Οι ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο, γύρω από το στόμα, στις παρειές (μάγουλα), στα χέρια κτλ.


Αν η ύπαρξη των ρυτίδων σας απασχολεί μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις απαλύνετε ή και σχεδόν να τις εξαφανίσετε με τις παρακάτω επιλογές:

 • Μεσοθεραπεία ρυτίδων
 • Θεραπεία με οξέα φρούτων
 • Προϊοντική θεραπεία
 • Power Lifting της Dalton


Αντιγήρανση

Η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσιολογική διαδικασία, την οποία δεν μπορούμε να αποτρέψουμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά για την πρόληψη της προσφέροντας στην επιδερμίδα υγρασία, αντιοξειδωτικά, λιπίδια, βιταμίνες κτλ.


Θεραπείες αντιγήρανσης:

 • Θεραπεία με τη χρήση του συνενζύμου Q10
 • Θεραπεία με τη χρήση υαλουρονικού οξέος
 • Μεσοθεραπεία
 • Θεραπεία με οξέα φρούτων
 • Δερμοαπόξεση για την ανανέωση της επιδερμίδας


Rejuvance

To Rejuvance είναι ένα ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Μάλιστα η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής γιατί δεν είναι μασάζ αλλά μια εφαρμογή δύο κυρίως τεχνικών οι οποίες ανανεώνουν και αναζωογονούν το πρόσωπο.

Η λέξη ολιστικό σημαίνει σώμα, νους και ψυχή. Το Rejuvance επιδρά ταυτόχρονα σε αυτά τα τρία επίπεδα, όπως οποιαδήποτε άλλη μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας. Ειδικά όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι το Rejuvance μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα είδος "body work through the face", δηλαδή σωματοθεραπεία διαμέσου του προσώπου!


Το Rejuvance αποτελείται από 6 συνεδρίες που όταν τελειώσουν όλες το αισθητικό αποτέλεσμα που παρατηρούμε είναι:

 • Η ποιότητα του δέρματος έχει βελτιωθεί, ιδίως όταν υπάρχουν μεγάλοι πόροι μικραίνουν
 • Οι απαλές γραμμές φεύγουν και οι πιο βαθιές γίνονται πιο απαλές
 • Οι μύες αποκτούν καλύτερη τόνωση και ελαστικότητα
 • Οι τοξίνες φεύγουν καλύτερα διαμέσου της ροής της λέμφου
 • Η απορροφητικότητα του δέρματος γίνεται μεγαλύτερη
 • Πρηξίματα κάτω από τα μάτια μπορούν να βελτιωθούν και ακόμα και οι μαύροι κύκλοι


Πέρα όμως από τα αισθητικά αποτελέσματα υπάρχουν και άλλα οφέλη όπως ο καλύτερος ύπνος, η αίσθηση ευεξίας, η βαθειά σωματική και νοητική χαλάρωση, απαλλαγή από πονοκεφάλους και ημικρανίες κτλ.


Αντιμετώπιση ουλών-δυσχρωμιών-πανάδω

Ο ήλιος με τη βλαβερή ακτινοβολία του καθώς επίσης και η γήρανση του δέρματος έχουν ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται στην επιδερμίδα λεκέδες ,πανάδες και διάφορες δυσχρωμίες.

Επίσης η ακμή πολλές φορές αφήνει μικρά σημαδάκια ή ακόμα και ουλές.

Η επιδερμίδα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, σαφώς και δεν έχει υγιή όψη .


Για να την βελτιώσουμε ή ακόμα και να εξαλείψουμε αυτές τις βλάβες μπορούμε να κάνουμε τις έξης θεραπείες:

 • Θεραπεία με οξέα φρούτων
 • Δερμοαπόξεση


Ακμή

Η κοινή ακμή είναι μια πολύ συχνή δερματοπάθεια, η οποία συναντάται όχι μόνο στους εφήβους αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό των ενηλίκων. Μάλιστα στους ενήλικες είναι πιο επίμονη και δύσκολη στην αντιμετώπισή της.

Οι αιτίες που προκαλούν την ακμή δεν είναι μόνο η κληρονομικότητα και η υπερπαραγωγή του σμήγματος, αλλά και οι ορμόνες, η κακή διατροφή όπως και οι μικροβιακοί παράγοντες.

Οι βλάβες της ακμής όπως είναι τα σπυράκια, τα εξανθήματα, οι κύστεις, οι φλεγμονές εμφανίζονται στο πρόσωπο κυρίως αλλά και στην πλάτη και τα χέρια. Αυτές οι βλάβες δεν έχουν αρνητική επίδραση μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στην ψυχολογία του ατόμου. Έτσι λοιπόν είναι επιτακτική ανάγκη η αντιμετώπισή της.


Θεραπείες ακμής:

 • Bαθύς καθαρισμός με ατμό και εξαγωγή σμήγματος
 • Προϊοντική θεραπεία με ειδικές μασκες για την καταπολέμηση του σμήγματος
 • Θεραπεία με οξέα φρούτων


Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύουμε ουσίες κάτω από την επιδερμίδα .Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι στόχος μας είναι το μεσόδερμα, δηλαδή το λίπος και ο συνδετικός ιστός που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση των RF ρευμάτων, τα οποία ανοίγουν «κανάλια» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα.


Οι δράσεις της μεσοθεραπείας στο πρόσωπο είναι:

 • Βαθειά ενυδάτωση
 • Μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες και προλαμβάνουμε τη δημιουργία καινούργιων ρυτίδων.
 • Βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων των ματιών
 • Σύσφιξη του δέρματος με ειδικά διαλύματα σύσφιξη.


Microneedle

Η θεραπεία microneedling είναι εμπνευσμένη από την μελέτη και ανάλυση της επουλωτικής διαδικασίας του ανθρώπινου σώματος. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική, μη χειρουργική διαδικασία για την αναζωογόνηση του δέρματος που περιλαμβάνει τη χρήση μιας ειδικής συσκευής με πολλαπλές micro ή nano βελόνες, η οποία δημιουργεί ελεγχόμενο μικροτραυματισμό του δέρματος. Η αντίδραση του οργανισμού είναι να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη στο χόριο του δέρματος και να σχηματιστούν νέα τριχοειδή. Με τη συσκευή εισάγουμε στο χόριο διάφορες δραστικές ουσίες, όπως επίσης βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ.

Στο πρόσωπο η θεραπεία microneedling εξασφαλίζει τη μείωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα και τα μάτια, βοηθάει στην αντιμετώπιση των ουλών και προσδίδει βαθειά ενυδάτωση, σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα. Ενώ στο σώμα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

Κατά την εφαρμογή υπάρχει μια μικρή ενόχληση αλλά ανεκτή και στο τέλος ένας μικρός ερεθισμός, ο οποίος φεύγει στο επόμενο 24ωρο. Τα αποτελέσματα φαίνονται σε μια εβδομάδα και ακόμα καλύτερα στις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Χρειάζονται από 2-6 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ


Τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος οφείλεται στην υπερβολική και ανώμαλη συσσώρευση λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος από τις οποίες είναι δύσκολη η απώλειά του παρά τις όποιες προσπάθειες με δίαιτα.

Οι περιοχές αυτές καθορίζονται από το φύλο, την ηλικία, τις ορμόνες και τη γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου.

Στις γυναίκες τοπικό λίπος συναντάμε στους γλουτούς, τους μηρούς, την κοιλιά, την εσωτερική πλευρά των γονάτων και τα μπράτσα. Στους άντρες η σημαντικότερη περιοχή είναι η κοιλιά, όπου η μεγάλη συσσώρευση λίπους προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας.


Αντιμετώπιση τοπικού πάχους:

 • Θεραπεία με ηφαιστιογενή λάσπη
 • Μεσοθεραπεία τοπικού πάχους
 • Ηλεκτροθεραπεία


Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες ασχέτως του επιπλέον βάρους. Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει τη χαρακτηριστική μορφή «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα.

Αίτια της κυτταρίτιδας είναι η καθιστική ζωή, η κληρονομικότητα, ορμονικές διαταραχές, διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, κάπνισμα, κακή διατροφή κτλ.


Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας:

 • Θεραπεία με ηφαιστιογενή λάσπη
 • Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας
 • Ηλεκτροθεραπεία


Σύσφιξη δέρματος

Η φυσιολογική φθορά του δέρματος καθώς και εξωγενείς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, όπως επίσης την ατονία των μυών με αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος. Η χαλάρωση είναι δύσκολη και χρονοβόρα στην αντιμετώπισή της αλλά πλέον με τη βοήθεια διαφόρων μεθόδων και την περιποίηση στο σπίτι, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θεαματικά!


Θεραπείες σύσφιξης:

 • Μεσοθεραπεία σώματοςΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Η περιποίηση άκρων αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των συνηθειών της σύγχρονης γυναίκας. Υποδηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον εαυτό της και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Επιπλέον τα περιποιημένα άκρα είναι κάτι που όλοι προσέχουν. Στο χώρο μας πέρα από την περιποίηση των άκρων θα βρείτε πολλά χρώματα, τεχνικές και σχέδια για να επιλέξετε και να εντυπωσιάσετε.


Manicure

Ημιμόνιμο μανικιούρ με bluesky Επειδή το κλασσικό μανικιούρ δεν έχει μεγάλη διάρκεια, το ημιμόνιμο μας δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η σωστή εφαρμογή των εξαιρετικών προϊόντων Bluesky δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα και με μεγάλη διάρκεια ακόμα και ταλαιπωρούμε τα χέρια μας.

Pedicure

Το πεντικιούρ αποτελεί μια απολαυστική και χαλαρωτική περιποίηση για τα κάτω άκρα, τα οποία ταλαιπωρούνται από την ορθοστασία και τη στήριξη όλου του σώματός μας. Πέρα από την κλασσική περιποίηση των κάτω άκρων, υπάρχει και το θεραπευτικό πεντικιούρ με το οποίο αντιμετωπίζουμε τις έντονες σκληρύνσεις και τους κάλους. Επίσης για να τα ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο χρησιμοποιούμε είτε τα χρώματα της Zoya, είτε της Bluesky για περισσότερη διάρκεια, ανάλογα με τη διάθεσή σας.ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η τριχοφυΐα είναι ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, αφού η λεία και βελούδινη επιδερμίδα είναι δείγμα ομορφιάς. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν η τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών, εμφανίζεται σε περιοχές όπως το πρόσωπο, η κοιλιά, το στήθος και είναι επίμονη και δυσάρεστη για τη γυναίκα. Η επιδερμική χαλάρωση εμφανίζεται λόγω φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων κολλαγόνου, της κακής ενυδάτωσης των ιστών και της μειωμένης σωματικής δραστηριότητας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή τόσο από την αισθητικό όσο και από την πελάτισσα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χάρη όμως στην κοσμετολογία και την τεχνολογία έχουμε στα χέρια μας μεθόδους που μας δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Στις μέρες μας έχουμε τη δυνατότητα να απομακρύνουμε την τρίχα ακόμα και να την εξαλείψουμε με σύγχρονες μεθόδους


Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια εύκολη και προσωρινή λύση για την απομάκρυνση της τρίχας και πραγματοποιείται σε περιοχές του σώματος όπως οι γάμπες, οι μηροί, το μπικίνι, οι μασχάλες και το άνω χείλος. Ο ερεθισμός είναι ελάχιστος και το αποτέλεσμα βελούδινο. Η ποιότητα του κεριού είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα και τον ερεθισμό, γι' αυτό στο χώρο μας διαθέτουμε μόνο υψηλής ποιότητας.

IPL αποτρίχωση (Φωτόλυση)

Στη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούμε το παλμικό φως για να καταστρέψουμε το θύλακα της τρίχας. Το φως αυτό απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακα. Έτσι λοιπόν η τρίχα πέφτει και δεν παραμεγαλώνει. Ο θύλακας δεν είναι σε θέση να παράγει τρίχα ή αν παραχθεί μεγαλώνει με αργούς ρυθμούς, είναι ανοιχτότερη σε χρώμα και μικρότερη σε διάμετρο. Στο ινστιτούτο μας διαθέτουμε IPL υψηλής τεχνολογίας με τέλεια αποτελέσματα τόσο στην τριχοφυία, όσο στην ακμή και την ανάπλαση.

Ριζική αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση ή αλλιώς ηλεκτρική επιτυγχάνεται μέσω της θερμόλυσης. Με τη μέθοδο αυτή διοχετεύουμε στη ρίζα της τρίχας ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας μέσω μιας πολύ μικρής βελόνας. Απαιτείται ένας μικρός αριθμός επαναλήψεων για μόνιμα αποτελέσματα. Εφαρμόζεται σε μικρές περιοχές ιδανική λύση για λευκές και ξανθές τρίχες.


ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη από αρχαιοτάτων χρόνων που με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να είναι λαμπερή και όμορφη καθημερινά. Ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν σημάδια ακμής, δυσχρωμίες ή άλλες δερματοπάθειες, το διορθωτικό μακιγιάζ βοηθά απίστευτα την ψυχολογία της γυναίκας.


Πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ;

Δεν χρειάζεται να είναι κάποια ιδιαίτερη περίσταση για να είστε ιδιαιτέρως περιποιημένη. Μπορείτε με τα σωστά προϊόντα και αποχρώσεις να είστε προσεγμένη και στην καθημερινότητά σας.

Νυφικό μακιγιάζ.

Για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή σας έχουμε την εμπειρία και τις τεχνικές για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά σας και την ομορφιά σας.

Μαθήματα μακιγιάζ.

Στο χώρο μας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε προσωπικά μαθήματα μακιγιάζ ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τα στοιχεία του προσώπου σας με σκοπό το σωστότερο βάψιμο και την καλύτερη ανάδειξή σας.


Γιατί να μας προτιμήσετεΠροϊόντα

DALTON Cosmetics

Η γερμανική εταιρεία Dalton Cosmetics είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στο χώρο της αισθητικής. Ως παρακλάδι της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας Paracelsus στη Γερμανία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην έρευνα, με αποτέλεσμα να απαιτούνται χρόνια ερευνών μέχρι την παραγωγή ενός προϊόντος και της προώθησής του στην αγορά.

Η μεγάλη καινοτομία της Dalton είναι το συστατικό Cellumer Marine Extract, το οποίο χαρακτηρίζει ως μυστικό ομορφιάς. Αποτελείται από άλγη, χαβιάρι, στρείδι, πλαγκτόν, θαλασσινό νερό και πλήθος από θαλάσσια μέταλλα, ιχνοστοιχεία και ανόργανων θρεπτικών συστατικών.

Η σύνθεση του θαλασσινού νερού είναι πολύ όμοια με αυτή του ανθρώπινου κυτταρικού υγρού. Αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα με ενεργά θαλάσσια συστατικά μπορούν εύκολα να απορροφηθούν. Το Cellumer Marine Extract βασίζεται σε αυτήν ακριβώς την ομοιότητα με αποτέλεσμα τα προϊόντα της Dalton που το περιέχουν να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά!


Τα προϊόντα της Dalton και κατ΄επέκταση οι σειρές της, χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:

 • Στα προϊόντα που περιέχουν τα Cellumer Marine Extracts. Τα θαλάσσια μέταλλα του Cellumer Marine σε συνδυασμό με τα κατάλληλα δραστικά συστατικά χρησιμοποιούνται για την επίλυση προβλημάτων, όπως η ακμή, τα ευαίσθητα δέρματα, τα δέρματα με ευρυαγγείες κτλ.
 • Στα προϊόντα που περιέχουν το Cellumer Marine Extract, το οποίο σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αναζωογονητικά δραστικά συστατικά δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα για την αντιγήρανση.

ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Γενικά για τα οξέα φρούτων

Το peeling είναι μια από τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες στις καλλυντικές θεραπείες που βοηθούν στην βελτίωση της χροιάς του δέρματος. Τα καλλυντικά peelings είναι η απολέπιση των κυττάρων από την επιδερμίδα και γίνεται από εξειδικευμένους αισθητικούς. Τα καλλυντικά peelings μειώνουν τη συνοχή των κερατινοκυττάρων και έτσι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, διεγείρει τη ροή του αίματος και επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων.

Τα οξέα φρούτων έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του δέρματος και στην καλύτερη απορρόφηση υλικών , ανανεώνοντας την επιδερμίδα και επιτυγχάνοντας την πιο ομαλή και ήπια εμφάνιση της.

Η σειρά των καλλυντικών peelings της HL είναι ιδιαίτερα ενεργή και βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστατικά που παρέχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η σειρά περιλαμβάνει 5 βαθμούς επαγγελματικών peelings, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους στην αντοχή και στην καταλληλότητα των δραστικών συστατικών για τον τύπο της θεραπείας τους.


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Χρησιμοποιούμε το Ι-ALPHA PEEL

Peeling με βάση το μοναδικό σύμπλεγμα φυσικού οξέος Alpha Hydroxy που προέρχεται από τα βατόμουρα, τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και τα ζαχαροκάλαμα, τα οποία θεωρούνται ότι είναι τα πλέον αποτελεσματικά στην ανανέωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Στην πράξη αυτό το peel αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων, προάγει την παραγωγή νέων και υγειών κυττάρων του δέρματος και βελτιώνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών με αποτέλεσμα να μειώνονται τα σημάδια της γήρανσης και να βελτιώνεται η όψη του δέρματος.

Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από εγκύους.


ΡΥΤΙΔΕΣ

Χρησιμοποιούμε το II-ANTI AGE PEEL

Peeling με βάση το φυσικό Alpha Hydroxy για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος και το εκχύλισμα σταφυλιού, το οποίο θεωρείται ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου, είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία των κηλίδων ηλικίας και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Στην πράξη το peel επιταχύνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και καθυστερεί τα ενζυμα που προκαλούν την καταστροφή τους. Παρέχει ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης και ενισχύει τη λειτουργικότητα των αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η μείωση των ρυτίδων, μια σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα και η επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για δέρματα με ρυτίδες.


ΑΚΜΗ

Χρησιμοποιούμε το III-BALANCE PEEL

Peeling με βάση το φυσικό οξύ Alpha Hydroxy, το οξύ Beta Hydroxy το οποίο είναι αντιφλεγμονώδες με κερατολυτική δράση, τη ρετινόλη και το Acai oil, πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6, το οποίο τονώνει και επιδιορθώνει το προβληματικό δέρμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στη θεραπεία της ακμής.

Στην πράξη το peel αυτό καθαρίζει τους πόρους, μειώνει τους φαγέσωρες και τη φλεγμονή και προάγει την επούλωση των κηλίδων της ακμής. Ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος και βελτιώνει τις ουλές της ακμής. Απευθύνεται σε δέρματα λιπαρά με τάση για ακμή.


ΟΥΛΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ, ΠΑΝΑΔΕΣ

Χρησιμοποιούμε το IV-RENEW PEEL

Περιέχει το φυσικό οξυ Alpha Hydroxy, το Beta Hydroxy, τη ρετινόλη και τη Βιταμίνη C που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προάγει μια υγιή επιδερμίδα και ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Στην πράξη επιταχύνει την αναπαραγωγή των κυττάρων και την ανανέωση τους. Ταυτόχρονα βοηθά στην επιτάχυνση της αποκατάστασης των διαδικασιών στο χόριο, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

Απευθύνεται σε νέες και ώριμες επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από μια γρήγορη ανανέωση.


Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

  Δεν υπάρχουν προσφορές ...

  Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

  Φωτογραφίες

  Ωράριο Λειτουργίας

  Δευτέρα13:00 - 20:00
  Τρίτη09:00 - 17:00
  Τετάρτη13:00 - 20:00
  Πέμπτη09:00 - 17:00
  Παρασκευή09:00 - 17:00
  ΣάββατοΚΛΕΙΣΤΑ
  ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ

  Στείλε μήνυμα

  Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

  Χάρτης

  Videos