FAST OIL

Ηρακλείου 485, 14122, Νέο Ηράκλειο

FAST OIL


Ηρακλείου 485
14122, Νέο Ηράκλειο

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις - Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης - Κοινόχρηστα, Διαχείριση Πολυκατοικίας


Εταιρικό προφίλ

Η Fastoil Service, με έδρα το Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των κτιρίων (πολυκατοικιών, μονοκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτιρίων).

Η Fastoil Service δραστηριοποιείται από το 2004 στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης με έδρα το Νέο Ηράκλειο.Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας.


Περιγραφή Υπηρεσιών
Πετρέλαιο Θέρμανσης
Καθαρισμός Δεξαμενών
Συντήρηση Καυστήρων
Έκδοση Κοινοχρήστων
Πυροσβεστήρες

Απολυμάνσεις
Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Αποφράξεις
Φροντίδα Κήπου

Φιάλες Υγραερίου
Υδραυλικές Εργασίες
Φωτιστικό Πετρέλ. Kerosun
Καθαρισμοί κτιρίων
Υπηρεσίες κτιρίων

Γιατί να μας προτιμήσετε

Αναπτυσσόμενη Εταιρία

Η δυναμική πορεία της Fast Oil Service και το συνεχές αναπτυσσόμενο πελατολόγιό της οφείλονται στην προσπάθειά της να διατηρεί σταθερά χαμηλή την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και των υπόλοιπων υπηρεσιών της διατηρώντας ταυτόχρονα την άριστη ποιότητά τους.

Πλήρως Εξοπλισμένη

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Fastoil Service έχει στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και πλήρη στόλο οχημάτων με δυνατότητες κάλυψης όλων των αναγκών που προκύπτουν.Τα οχήματα της εταιρίας μας καλύπτουν απόλυτα όλες τις απαιτήσεις, με τα βυτία της  να είναι υψηλής αντοχής. Συγκεκριμένα, ο στόλος μας αποτελείται από:

2 ιδιόκτητα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα που πληρούν τις προδιαγραφές εισροών-εκροών
2 υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα για την απόφραξη και αναρρόφηση στερεών & υγρών αποβλήτων, με πιεστικά υψηλής πιέσεως
Όχημα που εξυπηρετεί εργασίες απολύμανσης/απεντόμωσης/μυοκτονίας και τον τομέα των πυροσβεστήρων
Έλεγχος και Διάγνωση με υπερσύγχρονες, ενδοσκοπικές, έγχρωμες κάμερες για τον εντοπισμό και την άμεση λύση στο πρόβλημά σας, αποφεύγοντας τα άσκοπα σκαψίματα.

Τεχνογνωσία

Η Fast Oil Service απαρτίζεται από ένα πλήρως εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που σε συνάρτηση με τη φιλοσοφία της εταιρείας,η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο Αξιοπιστία- Συνέπεια-  Υπευθυνότητα, διατηρεί ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Δυνατό Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποί μας περικλείουν το Όραμα και τις Αξίες μας, οι οποίες με τη σειρά τους υποστηρίζονται από ένα σύνολο συμπεριφοράς βασισμένο στην εμπιστοσύνη & την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια, την ακρόαση και τη θετικότητα. Αυτές οι συμπεριφορές αντικατοπτρίζουν ποιοι είμαστε ως εταιρεία. Αποτελούν το κλειδί για τη δημιουργία βιώσιμων αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ τους και με τους πελάτες μας.


Ευκαιρίες - Εκπτώσεις

Έχουμε την καλύτερη παράδοση στο πετρέλαιο θέρμανσης

Ποιότητα και ποσότητα


Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου από 40€

Απεντόμωση από 35€

Απόφραξη - Καθαρισμός φρεατίων από 50€

Αναγόμωση πυροσβεστήρων από 14€

Έκδοση κοινοχρήστων έως 10 διαμερίσματα 5€


Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Απόστολο Καλαντζή, ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει την οικογενειακού τύπου επιχείρηση σε πιστοποιημένη με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001 : 2008 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ TUV HELLAS. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι η προσωπική επαφή και το σύνολο των εργασιών που διατηρεί με τους πελάτες, πηγάζουν από τη νοοτροπία του.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα08:00 – 20:30
Τρίτη08:00 – 20:30
Τετάρτη08:00 – 20:30
Πέμπτη08:00 – 20:30
Παρασκευή08:00 – 20:30
Σάββατο08:30 – 15:00

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης