ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ

Ασημακοπούλου & Μεσογείων 1, 45332, Ιωάννινα

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ


Ασημακοπούλου & Μεσογείων 1
45332, Ιωάννινα

Ανακαίνιση, Αναπαλαίωση - Αυτοματισμοί, Όργανα και Συσκευές - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες - Θέρμανση, Είδη Θέρμανσης - Κλιματιστικά, Κλιματισμός - Λέβητες - Τζάκια, Σόμπες - Υδραυλικοί, Υδραυλικές Εργασίες, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις


Εταιρικό προφίλ

Η ανάγκη συχνότητας συντήρησης μιας κλιματιστικής μονάδας εξαρτάται απόλυτα από το χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένη. Είναι αυτονόητο ότι μια μονάδα που βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο με συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία θα πρέπει να συντηρείται τακτικά και προγραμματισμένα. Η εταιρία Παπαϊωάννου συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε συντηρούμενης κλιματιστικής μονάδας.

Πραγματοποιείται επίσκεψη από την εταιρία μας για την ακριβή καταγραφή του εγκατεστημένου εξοπλισμού και στη συνέχεια έγγραφη προσφορά που την αποδέχεται ο πελάτης και συνάπτεται το συμβόλαιο συντήρησης.

Το συμβόλαιο συντήρησης αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για τον απόλυτο έλεγχο του εξοπλισμού κάθε επιχείρησης και οικίας.


Περιγραφή Υπηρεσιών
  • Υδραυλικά - Θέρμανση - Κλιματισμός - Πυρόσβεση
  • Ηλιακοι Θερμοσίφωνες
  • Ενεργειακά Τζάκια - Ξυλόσομπες
  • Λέβητες Πετρελαίου - Αερίου - Ξύλου - Πέλλετ
  • Αυτονομίες - Αυτοματισμοί
  • Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων


Γιατί να μας προτιμήσετε

Η εταιρία Παπαϊωάννου συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού, συστημάτων θέρμανσης, φυσικού αερίου και φωτοβολταϊκών. Προσφέρει παράλληλα την εγγύηση όλων των συστημάτων που προμηθεύει.

Ο κάθε χώρος είναι μοναδικός, οι ανάγκες για θέρμανση και κλιματισμό διαμορφώνονται ανάλογα με την χρήση που προορίζεται. Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας. Η εταιρία αυτή έχει ήδη πραγματοποιήσει τέτοιες εφαρμογές σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όλα τα εγκατεστημένα συστήματα ψύξης - θέρμανσης οικιακού και επαγγελματικού τύπου εχουν απόλυτη ανάγκη απο σωστή και τακτική συντήρηση. Η συντήρηση του συστήματος καθιστάται αναγκαία καθώς επιτυγχάνονται οι ακριβείς συνθήκες υγιεινής του χώρου,διατηρείται η υψηλή απόδωση ,επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του και αποφεύγεται το υψηλό κόστος λειτουργίας.

Η εταιρία Παπαϊωάννου δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης