ΥΠΕΡΗΧΟΔΙΑΓΝΩΣΗ

Αγίας Τριάδος 55, 19002, Παιανία

ΥΠΕΡΗΧΟΔΙΑΓΝΩΣΗ


Αγίας Τριάδος 55
19002, Παιανία
Ακτινολόγοι, Ακτινοθεραπευτές, Ραδιολόγοι - Γιατροί ΕΟΠΥΥ


Εταιρικό προφίλ

Ο ιατρός ακτινοδιαγνώστης ΚΟΣΜΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, από πατέρα αξιωματικό του στρατού και μητέρα καθηγήτρια Γερμανικής φιλολογίας. Από μικρή ηλικία αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του Ιατρού, νιώθοντας από νωρίς μια εσωτερική ανάγκη για βοήθεια και προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μετά την αποφοίτηση του από το Γενικό λύκειο Παπάγου, αποφάσισε να σπουδάσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, μία από τις παλαιότερες Ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Καθ΄όλη την διάρκεια των σπουδών του μελέτησε με ιδιαίτερο ζήλο τη θεωρητική βάση της Ιατρικής επιστήμης και εκπαιδεύτηκε στις διάφορες κλινικές ειδικότητες της Ιατρικής, αποκτώντας πολύτιμη κλινική εμπειρία και δεξιότητες. Αποφοίτησε αποκτώντας τον τίτλο του Ιατρού, με βαθμό Λίαν Καλώς.

Επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αναγνώρισε επιτυχώς το πτυχίο της Ιατρικής μετά από γραπτές εξετάσεις στο ΔΙΚΑΤΣΑ, με βαθμό Λίαν Καλώς, ενώ παράλληλα συνέχισε την εκπαίδευση του στην τέχνη της Ιατρικής ως βοηθός σε διάφορες κλινικές ιδιωτικού θεραπευτηρίου των Αθηνών.

Επιλέγοντας την ειδικότητα της Ακτινολογίας, έλαβε τη θέση ειδικευόμενου Ιατρού Ακτινοδιαγνωστικής στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσιών ‘Αμαλία Φλέμινγκ’. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε στους διάφορους επιμέρους τομείς της Ιατρικής απεικόνισης, ήτοι την κλασσική ακτινολογία, τη συμβατική και έγχρωμη υπερηχοτομογραφία, την υπολογιστική τομογραφία, τη μαγνητική τομογραφία, τη μαστογραφία καθώς και την επεμβατική ακτινολογία, αποκτώντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες γνώσεις και πολύτιμη κλινική εμπειρία συμμετέχοντας ενεργά στις γενικές εφημερίες του νοσοκομείου. Επίσης διετέλεσε υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος του ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου, καθώς και υπεύθυνος του προγράμματος εφημεριών των ειδικευόμενων Ιατρών του τμήματος. Στα πλαίσια της ειδικότητας είχε την πολύτιμη ευκαιρία να θητεύσει δίπλα σε εξαιρετικούς δασκάλους της ακτινολογίας, τόσο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όσο και στο νοσοκομείο Κ.ΑΤ.

Μετά το πέρας των 5 ετών της ειδικότητας απέκτησε τον τίτλο του Ιατρού Ακτινοδιαγνωστικής μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις ενώπιων τριμελούς επιτροπής.

Από τις αρχές του 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο υπερηχογραφικής απεικόνισης και διάγνωσης.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος Ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και ημερίδων, ενώ έχει στο ενεργητικό του 3 προφορικές παρουσιάσεις στο πλαίσιο διακλινικών μαθημάτων του Γ.Ν.Μ. ‘Αμαλία Φλέμινγκ’, 4 προφορικές ανακοινώσεις (ομιλίες) σε Ελληνικά συνέδρια, 7 δημοσιεύσεις σε Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και 20 γραπτές ανακοινώσεις σε Ελληνικά επιστημονικά συνέδρια. Τα ανωτέρω στοιχεία αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης του Ιατρού για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και γνώση όσων αφορά τις νεότερες εξελίξεις στην ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής.


Περιγραφή Υπηρεσιών
Υπερηχογράφημα

Άνω κοιλίας
Έσω γεν. οργάνων
Θυρεοειδούς
Κάτω κοιλίας
Μαλακών μορίων
Μαστών
Μυοσκελετικού
Νεφρών - ουροδούχου κύστης - προστάτη
Ισχίων
Παρωτίδας και μεγάλων σιελογόνων αδενων
Τραχήλου

Triplex

Αρτηριών ή φλεβών άνω άκρων
Αρτηριών ή φλεβών κάτω άκρων
Καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών
Κοιλιακής αορτής
Λαγονίων αρτηριών
Νεφρικών αρτηριών
Ισχίου
Σπληνοπυλαίου άξονα

Εξετάσεις

Συμβατικής υπερηχοτομογραφίας κατ'οίκον
Έγχρωμης υπερηχοτομογραφίας κατ'οίκον

Γιατί να μας προτιμήσετε

Έμπειρος ακτινοδιαγνώστης

Υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα

Άμεση παράδοση της ιατρικής γνωμάτευσης και των υπερηχογραφικών εικόνων

Υπηρεσίες κατ' οίκον

Χώρος στάθμευσης για ΑΜΕΑ εντός του κτηρίου Σύμβαση με ταμείο ΕΟΠΥΥ


Γενικές Πληροφορίες

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες υπερήχων σώματος και triplex αγγείων, τόσο στο περιβάλλον του ιατρείου όσο και κατ΄οίκον.

Όλες οι εξετάσεις διενεργούνται από έμπειρο ιατρό ακτινοδιαγνώστη σε υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα υψηλής απόδοσης και διαγνωστικής αξιοπιστίας, τόσο στο ιατρείο όσο και κατ΄οίκον, με άμεση παράδοση της ιατρικής γνωμάτευσης και των υπερηχογραφικών εικόνων.
Βασική φιλοσοφία μας αποτελεί η προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών, η οποία διασφαλίζεται με τη δέσμευση μας για άμεση συνεργασία και επικοινωνία με τον θεράποντα κλινικό ιατρό, με σκοπό αφενός την ακριβέστερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της υπερηχογραφικής εξέτασης και αφετέρου την περαιτέρω απεικονιστική διερεύνηση που τυχόν να χρειαστεί βάσει των ενδείξεων της υπερηχογραφικής εξέτασης.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα09:00 - 21:00
Τρίτη09:00 - 21:00
Τετάρτη09:00 - 21:00
Πέμπτη09:00 - 21:00
Παρασκευή09:00 - 21:00

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης