ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ

1ο χλμ. Λάρισας - Αθήνας, Παλαμιώτη 21-23, 41335, Λάρισα

ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ


2410554411
2410554385 (Φαξ)
1ο χλμ. Λάρισας - Αθήνας, Παλαμιώτη 21-23
41335, Λάρισα

Βιομηχανικά Είδη - Βιομηχανικά Εργαλεία - Εργαλεία Κήπου - Εργαλεία Κοπής, Εργαλεία Χειρός - Ηλεκτρικά Εργαλεία - Ναυτιλιακά Είδη - Στολές Εργασίας, Φόρμες Εργασίας - Υδραυλικά Είδη, Υδραυλικά Υλικά - Είδη Κιγκαλερίας, Υλικά Κιγκαλερίας


Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΑΡΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 στη Λάρισα από τον Ιωάννη Νταβαρούκα, οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο (από το 1976) και τον υιό του Δημήτρη. Το 2000 εισχωρεί και ο άλλος υιός Βασίλης, ενδυναμώνοντας σημαντικά την εταιρία και καθιστώντας την σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις στη Λάρισα. Σκοπός της εταιρίας είναι η εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικών, σιδηρικών & γεωργικών ειδών. Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 4.000 τ.μ. στο 1ο χλμ Λαρίσης-Αθηνών. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, καθώς και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, αποτελούν πρωταρχικό στόχο της εταιρίας.

Με συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις του αντικειμένου μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, επιλεγούμε τα πιο σύγχρονα, ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρία μέσα από 15.000 και πλέον ενεργούς κωδικούς προϊόντων καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού πελατών όπως βιομηχανίες, βιοτεχνίες, επαγγελματίες, αγρότες, ιδιώτες και τεχνικές εταιρίες.


Περιγραφή Υπηρεσιών

Ναυτιλιακά Είδη - Ιμάντες

Βίδες

Ανοξείδωτα

Γεωργικά Είδη

Είδη Συγκόλλησης

Είδη Χρωματοπωλείου & Κιγκαλερίας

Εξαρτήματα Άδρευσης

Εργαλεία Κήπου

Ηλεκτρικά Εργαλεία

Περίφραξη & Σκίαση

Προστασία Εργαζομένων

Υδραυλικά - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο

Υλικά Μηχανουργείου

Εργαλεία Χειρός


Γιατί να μας προτιμήσετε
  • 30 + χρόνια λειτουργίας
  • Χιλιάδες προιόντα
  • Εμπειρία και αξιοπιστία
  • Φιλική εξυπηρέτηση

Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης