ΜΑΚΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Πίνδου 21, 13341, Λιόσια

ΜΑΚΡΗΣ ΘΩΜΑΣ


Γραφεία Τελετών


Εταιρικό προφίλ

Το γραφείο τελετών Θωμάς δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1990 και τα γραφεία μας βρίσκονται σε Αθήνα και Πελοπόννησο και λειτουργούν 24 ώρες το 24 ώρο.


Στο γραφείο Τελετών Θωμάς προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στόχος μας η οικογένεια του/της εκλιπόντος να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Αναλαμβάνουμε διάφορες υπηρεσίες όπως τελετές, μνημόσυνα, στολισμούς εκκλησίας, εκκλησιαστικά είδη, μνημεία και τέλος μεταφορές & επαναπατρισμοί σορών σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν, επίσης, ειδικές τιμές για τελετές στην επαρχία.


Περιγραφή Υπηρεσιών

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

α γραφεία μας, αναλαμβάνουν τον ανθοστολισμό της Εκκλησίας, του Τάφου άλλα και του χώρου που βρίσκεται η σωρός, με ποιοτικά άνθη, σε στολισμούς υψηλής αισθητικής, σε συνεργασία πάντα με την οικογένεια, δημιουργώντας έτσι την αρμόζουσα αποχαιρετιστήρια τελετή.


ΤΕΛΕΤΕΣ/ΚΗΔΕΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση κάθε διαδικασίας για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος, με την αναγκαία συνέπεια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.

Mε αίσθημα σεβασμού για την απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου, θέλουμε να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση.Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε το κατά δύναμιν τη δύσκολη αυτή στιγμή.


ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ
Οργάνωση μνημοσύνων από 2 € ανά άτομο
Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο που τελείται εις μνήμη και υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος.

Το θρησκευτικό μνημόσυνο έχει δύο μορφές. Είτε ψάλλεται τρισάγιο στον τάφο του νεκρού είτε ψάλλεται επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία μετά τη λειτουργία. Τρισάγιο γίνεται στο τριήμερο (τριήμερα) και στις εννιά ημέρες (εννιάμερα) από την απώλεια του προσώπου, ενώ επιμνημόσυνη δέηση ψάλλεται στις σαράντα ημέρες (σαρανταήμερο), στους τρεις μήνες (τρίμηνα), στους έξι μήνες (εξάμηνα) και στο χρόνο (ετήσιο)τρία χρόνια (τριετές) από την κηδεία.

Ως προς την κοινωνική του υπόσταση το μνημόσυνο είναι εξίσου σημαντικό, καθώς έτσι προκύπτει η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς ακόμα και σε όσους δεν παρευρέθησαν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος/σης. Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται σε ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, είναι αυτά των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας.

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε τα αντίστοιχα μνημόσυνα για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας, χορωδία, τύπος κουβέρ κλπ.).

Παρακάτω θα δείτε το εύρος των υπηρεσίων που προσφέρουμε στην οργάνωση ενός μνημοσύνου:

Διευθετούμε την ώρα, ημέρα και την τοποθεσία (Κοιμητήριο ή Ενορία). Ειδικά για την περίπτωση του Κοιμητηρίου θα χρειαστεί να κλείσουμε την ώρα το συντομότερο δυνατόν, λόγω του αυξημένου συνωστισμού.
Παραγγέλνουμε το δίσκο με τα κόλλυβα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων ή ακόμα και μία εικαστική διακόσμηση ανάλογη των προτιμήσεών σας.
Διαθέτουμε το κουβέρ, για το οποίο υπάρχει εξίσου δυνατότητα επιλογής από διάφορα σχέδια και που περιλαμβάνει τα σακουλάκια για το κόλλυβο, τα συσκευασμένα κουταλάκια, τις τσάντες και τα τσουρέκια ή κέικ.
Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας και του τάφου με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.
Αναγγέλουμε το γεγονός του μνημοσύνου σε εφημερίδες.
Θυροκολλούμε τα μνημόσυνα αγγελτήρια στην οικία σας και όπου αλλού είναι επιθυμητό.
Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αναλάβει το σερβίρισμα του κολλύβου στους καλεσμένους σας.
Παρέχουμε τη δυνατότητα για χορωδία (Ευρωπαϊκή ή Βυζαντινή) που θα συνοδεύσει την επιμνημόσυνη δέηση.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Κόστος προετοιμασίας για επαναπατρισμό νεκρού στο εξωτερικό €1.650
"Το γραφείο μας κατανοώντας την οικονομική κρίση κινούμαστε σε πολύ λογικές τιμές στα πλαίσια μια αξιοπρεπέστατης τελετής"

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την προετοιμασία του νεκρού και την μεταφορά του στην χώρα τόπο που επέλεξε η οικογένεια και εκεί συνεχίζονται οι διαδικασίες από τοπικό γραφείο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται 

Φέρετρο υψηλής αντοχής για μεταφορές
Την προβλεπόμενη ειδική συσκευασία (ξύλο-μέταλλο) για τις διεθνής μεταφορές
Απαραίτητα οχήματα και προσωπικό μεταφοράς του νεκρού σε δημοτικό κοιμητήριο
Ντύσιμο του νεκρού (με ρούχα της οικογενείας)
Μεγάλη ταρίχευση (απαραίτητη για διεθνείς μεταφορές)
Δήλωση θανάτου
Τις προβλεπόμενες διεθνείς υπηρεσιακές άδειες μεταφοράς
Μεταφράσεις των απαραίτητων εγγράφων από το Υπουργείο Εξωτερικών
Σφραγίδα της Χάγης
Μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και παράδοση στην αεροπορική εταιρείαΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ
Η αποτέφρωση νεκρών – μία πρακτική που στην υπόλοιπη Ευρώπη υφίσταται εδώ και δεκαετίες – αποτελεί πλέον πραγματικότητα στην Ελλάδα.

Από το Σεπτέμβριο 2019, το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα Ευβοίας παρέχει υπηρεσίες αποτέφρωσης σορών και οστών από εκταφές.

Το Κέντρο λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική περιβαλλοντική νομοθεσία και τις διεθνείς προδιαγραφές και διαθέτει υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης τελετών αποχαιρετισμού, καφέ/γευμάτων, διασποράς και φύλαξης της τέφρας. Επίσης, διατίθενται τεφροδόχοι και κοσμήματα ενθύμησης.

ΜΝΗΜΕΙΑ
Το γραφείο τελετών στα Άνω Λιόσια ‘’Θωμάς’’ δραστηριοποιείται, με επαγγελματισμό, γνώση και υπευθυνότητα, στην κατασκευή και συντήρηση μνημείων, μνημάτων και τάφων, ατομικών ή οικογενειακών. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη συντήρηση των μαρμάρων, υλοποιώντας όλες τις απαιτούμενες εξειδικευμένες εργασίες. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επισκευή μαρμάρων, με εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα εργασίας, χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας.Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα24 ωρες το 24ωρο
Τρίτη24 ωρες το 24ωρο
Τετάρτη24 ωρες το 24ωρο
Πέμπτη24 ωρες το 24ωρο
Παρασκευή24 ωρες το 24ωρο
Σάββατο24 ωρες το 24ωρο
Κυριακή24 ωρες το 24ωρο

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης