ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ

Ηρ. Πολυτεχνείου  66-68, , Λάρισα

ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ


Ηρ. Πολυτεχνείου  66-68
, Λάρισα
Κρεοπωλεία


Εταιρικό προφίλ

Το κρεοπωλείο Λιοπρασίτης έχει ιστορία και εμπειρία χρόνων στο χώρο.Απο το 1950 όπου και ο Δημήτρης Λιοπρασίτης άνοιξε το πρώτο του κρεοπωλείο στο κέντρο της Ελασσόνας Βενιζέλου 5.

Το 1980 αναλαμβάνει ο γιός του Ιωάννης Λιοπρασίτης με την συζυγό του Στέλλα και στην συνέχεια ανοίγουν το επόμενο ιδιόκτητο κρεοπωλείο στην Γιάννουλη Λάρισας όπου και επεκτείνονται στην εμπορία κρεάτων, προσφέροντας ντόπια και φρέσκα κρέατα στην αγορά.

Την επιτυχημένη πορεία των γονιών του συνεχίζει ο Δημήτρης Λιοπρασίτης όπου το 1995 ανοίγει το δικό του κρεοπωλείο στην καρδιά της Λάρισας Πανός 18. Το 2010 αποφασίζει να αποκτήσει ένα νέο χώρο και μεταφέρεται στην οδό ΗΡ. Πολυτεχνείου 66-68.

Ένα κατάστημα 160 τ.μ πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύχρονο, έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό 6 ατόμων για την καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση σας.Ο Δημήτρης Λιοπρασίτης όπως και το προσωπικό είναι κάτοχοι πτυχίων και σεμιναρίων στις πωλήσεις και πάνω απ'όλα στη υγιεινή του κρέατος, Φροντίζοντας πάντα την υγιεινή του καταστηματός μας και των προϊόντων μας με δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα απέναντι σας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και άριστη ποιότητα απο φρέσκα αγνά κρέατα. Πάντα Ελληνικά και επιλεγμένα απο κτηνοτροφικές μονάδες της Ελλασόνας,Τυρνάβου και Λάρισας. Στο καταστημά μας θα βρείτε άριστη ποιότητα,μοναδική εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές.


Περιγραφή Υπηρεσιών

Μοσχάρι

Νουά, Σπάλα, Μπούτι, Ποντίκι, Μπριζόλα, Ελία Μ/Ο, Μπον Φιλέ, Ρολό, Λουκάνικο, Σνίτσελ. Όλα μας τα προϊόντα θα τα βρείτε διαθέσιμα και σε Μοσχάρι Γάλακτος.


Χοιρινό

Μπούτι, Μπριζόλα, Πανσέτα Α/Ο, Πανσέτα Μ/Ο,
Κότσι, Ψαρονέφρι, Ρολό, Κιμάς, Σνίτσελ, Λουκάνικο


Αρνί - Κατσίκι - Γίδα -Πρόβατο

Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα,κάνοντας αυστηρή επιλογή απο τις περιοχές της Λάρισας,Ελλασόνας και Τυρνάβου, για να μπορούν να συνδιάζουν οι πελάτες μας την ποιότητα με την καλή τιμή.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:


Λιανικό εμπόριο:

Συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων το κατάστημα δραστηροποιείτε στο λιανικό εμπόριο, προσφέροντας εκλεκτά, αγνά, φρέσκα προϊόντα, πάντα Ελληνικά, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τις τιμές τους. Επιλέγουμε τα προϊόντα μας απο κτηνοτροφικές μονάδες της Ελλασόνας,Τυρνάβου και Λάρισας.


Εμπορία κρεάτων:
Η επιχείρηση δραστηροποίειται στο χονδρικό εμπόριο κυρίως στην Αθήνα και στην Λάρισα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.Επιλέγουμε μόνοι μας τις κτηνοτροφικές μονάδες που συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα και μεταφέρουμε εμείς τα ζώα απο τις μονάδες με ιδιόκτητο φορτηγό.
Επιλέγουμε τα καλύτερα και πιστοποιημένα σφαγεία της περιοχής μας για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την υγειινή των προϊόντων μας.Τα μεταφέρουμε με τα δικά μας φορτηγά ψυγεία και τροφοδοτούμε μεγάλες βιομηχανίες,επιχειρήσεις τροφίμων αλλα και μεγάλα σουπερ μαρκετ.
Η δραστηροποίηση μας στην εμπορία δεν περιορίζεται στην εγχώρια αγορά αφού εξάγει μεγάλες ποσότητες αμνοεριφίων στην Ιταλία και Ισπανία.


Γιατί να μας προτιμήσετε

Ποιότητα 

Τιμές

Εξυπηρέτηση


Γενικές Πληροφορίες

Γνωρίστε το κατάστημα μας και την ιστορία χρόνων που έχει στο χώρο.

Το  κατάστημα μας γενιά με γενιά αναλαμβάνει να συνεχίσει την παράδοσή του και να βελτιώσει τις υπηρεσίες του,διατηρώντας με το πέρασμα των χρόνων την παράδοση και την ποιότητα που πολύ καλά γνωρίζει. Έχοντας απόλυτη ευθύνη  απέναντί σας και ικανοποιόντας τους πελάτες μας χρόνια τώρα.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00
Τρίτη08:00 – 14:00
Τετάρτη08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00
Πέμπτη08:00 – 14:00
Παρασκευή08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00
Σάββατο08:00 – 14:30
ΚυριακήΚΛΕΙΣΤΑ

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης