KRIOS DESIGN STUDIO

Αετιδέων 6-8, 15565, Χολαργός

KRIOS DESIGN STUDIO


Αετιδέων 6-8
15565, Χολαργός
Γκαλερί, Αίθουσες Τέχνης - Γραφικές Τέχνες - Διαφημιστική Φωτογραφία, Τουριστική Φωτογραφία - Έργα Τέχνης, Αντικείμενα Τέχνης - Κορνίζες - Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Offset - Διακοσμήσεις Εκδηλώσεων, Διακοσμήσεις Γάμου


Εταιρικό προφίλ

Η KRIOS DESIGN STUDIO έχει σκοπό το σχεδιασμό, την επιμέλεια και την παραγωγή, ολοκληρωμένων προτάσεων σύγχρονης οπτικής επικοινωνίας.

Έχουμε δημιουργήσει υπηρεσίες και προϊόντα στο σχεδιασμό της οπτικής ταυτότητας,
των εκδόσεων, της τυπογραφίας, της φωτογραφίας και της συσκευασίας.

Η πολυετής μας εμπειρία και τεχνογνωσία, μας δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε
τις ανάγκες των πελατών μας, στο κομμάτι της ποιότητας, αλλά και της τιμής.


Καθ' όλο το χρόνο λειτουργεί η πινακοθήκη (depot) της gallery, με μεγάλη ποικιλία σε ζωγραφικά έργα, λάδια, υδατογραφίες (aquarelles), χαρακτικά, συλλεκτικά κομμάτια, γλυπτά, κατασκευές, εκδόσεις τέχνης και συλλεκτικές αφίσες. 

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας όπως φωτογραφία, επεξεργασία φωτογραφίας και παρέχει ολοκληρωμένες γραφιστικές λύσεις (εταιρική ταυτότητα, πολυτελής συσκευασία, σχεδιασμός περιοδικών, εκδόσεων, εντύπων), κ.α. Επιμελείται καταλόγων εκθέσεων, διεκπεραιώνει τη φωτογράφηση έργων τέχνης και ολόκληρων συλλογών. 

Επίσης σε συνεργασία με κορυφαίους θεωρητικούς, αλλά και τη γνώση της παγκόσμιας αγοράς τέχνης, δημιουργήσαμε μια μοναδική υπηρεσία για συλλέκτες και όχι μόνο. Εκτιμούμε την αυθεντικότητα και την τιμή του έργου που σας ενδιαφέρει, ή που έχετε. 

Τέλος, στο χώρο μας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα πλήθος κορνιζών, πασπαρτού, τζαμιών που προστατεύουν από τις ακτίνες UV, αφού η "ΚRIOS DESIGN STUDIO" συνεργάζεται με τους καλύτερους κατασκευαστές του είδους.


Περιγραφή Υπηρεσιών
ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
Στο depot της gallery, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ζωγραφικά έργα, λάδια, υδατογραφίες (aquarelles), χαρακτικά, συλλεκτικά κομμάτια, γλυπτά, κατασκευές, εκδόσεις τέχνης και συλλεκτικές αφίσες.
ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
Καλύπτουμε όλες τις αναγκες οπτικής επικοινωνίας, ολοκληρωµένες γραφιστικές λύσεις (σχεδιασμός λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας, ιστοσελίδων, συσκευασίας), σχεδιασµός, επιµελεία και εκτύπωση περιοδικών, λευκωμάτων, εντύπων, καταλόγων εκθέσεων, επεξεργασία φωτογραφίας.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Στη "KRIOS DESIGN STUDIO" συνεργαζόμαστε αποκλειστικά για την Ελλάδα με την μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των εκτυπώσεων θεμάτων και αφισών σε καμβα, ξύλο, μέταλλο, που μας επιτρέπει να διακοσμήσουμε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.α.
Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις ανάγκες των πελατών μας έχοντας έτσι δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας!
ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Στο εργαστήριο μας θα βρείτε ένα πλήρες δειγματολόγιο κορνιζών στις καλύτερες τιμές για αφίσες, φωτογραφίες, μεταξοτυπίες, καθρέπτες, ελαιογραφίες, ακουαρέλες, κεντήματα, παζλ, χαρακτικά, μετάλλια, κοσμήματα.
Σας παρέχουμε πλήρη εξυπηρέτηση πλαισιώματος (κορνιζαρίσματος) και ειδικές κατασκευές (plexiglass) για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Στους ψηφιακούς μας εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας τυπώνουμε τη φωτογραφία της επιλογή σας σε διάφορα υλικά, όπως καμβά,μέταλλο, ξύλο, plexiglass κ.α.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο της φωτογραφίας  μας επιτρέπει να
αποδώσουμε το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα και να αναδείξουμε τον κάθε επαγγελματικό χώρο για οποιαδήποτε ανάγκη.
Επίσης αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις εκδηλώσεων (εκθέσεων, πολιτιστικών γεγονότων κ.α.) καθώς και έργων τέχνης για την δημιουργία καταλόγων εκθέσεων και λευκωμάτων.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ
Τη στιγμή που στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον η ανθρώπινη επικοινωνία γίνεται όλο και πιο δύσκολη, το επιχειρηματικό δώρο συνιστά τη νέα μορφή δημοσίων σχέσεων. Ένα μέσο επικοινωνίας με τον πελάτη που θα δημιουργήσει οικειότητα, θα προβάλλει την εταιρεία και σε πολλές περιπτώσεις θα την ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. 
Η “ΚRIOS DESIGN STUDIO” μετά από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της τέχνης, σας παρουσιάζει μια αξιόλογη σειρά από αντικείμενα τέχνης επωνύμων δημιουργών που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, καλαισθησία και χρηστικότητα. Κερδίστε τις εντυπώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο επιλέγοντας το επαγγελματικό - προσωπικό δώρο που θα φέρει τη δική σας σφραγίδα και θα ικανοποιεί κάθε σας οικονομική, ποιοτική και αισθητική απαίτηση μέσα από μια μεγάλη συλλογή κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΥΤΙΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η συσκευασία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφού από αυτή προκύπτουν οι πρώτες εντυπώσεις του παραλήπτη. Κατασκευάζουμε σε κάθε διάσταση πολυτελή χειροποίητα κουτιά για οποιαδηποτε ανάγκη των πελατών μας. Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής του λογότυπου κάθε οργανισμού με εγχάρακτη ή ανάγλυφη τεχνική.
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 
Σε συνεργασία με κορυφαίους θεωρητικούς, αλλά και τη γνώση της παγκόσμιας αγοράς τέχνης, δημιουργήσαμε μια μοναδική υπηρεσία για συλλέκτες και όχι μόνο. Εκτιμούμε την αυθεντικότητα και την τιμή του έργου που σας ενδιαφέρει, ή που έχετε ήδη στη συλλογή σας.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Η "ΚRIOS DESIGN STUDIO" με παρουσία 30 ετών στο χώρο της τέχνης και των γραφικών τεχνών μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Από τη σύλληψη της ιδέας, εώς την πραγματοποίησή της είμαστε δίπλα τους, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. 


Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

Η μόνιμη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες,Ξενοδοχεία, Μουσεία και σημαντικούς καλλιτέχνες και συλλέκτες, είναι για μας η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας.


Γενικές Πληροφορίες
Γραφικές τέχνες
Συσκευασία - Χειροποίητα κουτιά
Δημιουργία logo
Επεξεργασία φωτογραφίας 
Εκτιμήσεις έργων τέχνης 
Πίνακες ζωγραφικής
Έργα γλυπτικής
Έργα χαρακτικής
Αντικείμενα τέχνης - Εταιρικά δώρα
Κοσμήματα
Δώρα γάμου
Κορνίζες
Υπηρεσίες πλαισίωσης θεμάτων για Ξενοδοχεία, Χώρους Εστίασης, Μουσείων
Διοργάνωση Εκθέσεων και Πολιτιστικων Εκδηλώσεων

Τρόποι Πληρωμής
Μετρητά, Πιστωτικές - Χρεωστικές κάρτες, Δόσεις

Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης