ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πατρόκλου 10, 412 22, Λάρισα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


2410536430
6946886313
2410536430 (Φαξ)
Πατρόκλου 10
412 22, Λάρισα
Δικηγόροι, Δικηγορικά Γραφεία


Εταιρικό προφίλ


Η Δικηγόρος Παναγιωτοπούλου Βασιλική γεννήθηκε στη Λάρισα το 1981.Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστήμων, από την οποία αποφοίτησε το 2005 με βαθμό  << Λίαν Καλώς >>                   


 Διετέλεσε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως ασκούμενη δικηγόρος  (2005-2007) και εν συνεχεία ως μαχόμενη δικηγόρος (2007-2009). Συνεργάστηκε με αξιόλογους ανθρώπους σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών, με τους οποίους διατηρεί άριστες επαγγελματικές σχέσεις .                                     


Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας απο το  2009 και πλέον δικηγόρος παρ΄Εφεταις. Διατηρεί το προσωπικό της δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα, επί της οδού Πατροκλου  10, από όπου αντιμετωπίζει καθημερινά με μεγάλη υπευθυνότητα τα νομικά ζητήματα των εντολέων της. Διαθέτει άριστη νομική κατάρτιση και σημαντική  δικαστική εμπειρία σε όλους τους τομείς του αστικού, εμπορικού,ποινικού και διοικητικού δικαίου. Είναι συνεργάτης δικηγορικών εταιριών και οργανισμών πανελλαδικής  εμβέλειας, που δραστηριοποιούνται ιδίως σε θέματα ρύθμισης και διαγραφής οφειλών και απαιτήσεων. Κατέχει άριστα την αγγλική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο τη γερμανική γλώσσα.Περιγραφή Υπηρεσιών

 

·         Αστικό δίκαιο (ενοχικό, εμπράγματο,οικογενειακό,κληρονομικό)


·         Εμπορικό δίκαιο (εταιρίες, αξιόγραφα,συμβάσεις)


·         Ποινικό δίκαιο


·        Διοικητικό Δίκαιο (πειθαρχικό,φορολογικό)


Πιο αναλυτικά: αγωγές αδικοπραξίας, ρύθμιση οφειλών (Νόμος Κατσέλη), διαχείριση απαιτήσεων, έλεγχοι τίτλων ιδιοκτησίας,παράσταση σε συμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων, μισθώσεις, υποθέσεις κτηματολογίου, υποθέσεις εκουσίας δικαιοδοσίας, διαζύγια- διατροφές, αποζημίωση από τροχαία ατυχήματα, κληρονομικές διαφορές, σύνταξη εταιρικών καταστατικών και εμπορικών συμβάσεων, αξιόγραφα, διαταγές πληρωμής, τραπεζικό δίκαιο, ποινικές υποθέσεις, διοικητικές και φορολογικές διαφορές, ζητήματα αλλοδαπών (ιθαγένεια, άδεια παραμονής,πολιτικό άσυλο ). Μεταφράσεις- επικυρώσεις .
Γιατί να μας προτιμήσετε

Σκοπός μου είναι η επιτυχής και ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων που αναλαμβάνω, με γνώμονα το συμφέρον των εντολέων μου, πάντοτε με σεβασμό προς το πρόσωπο και τις επιδιώξεις  τους. Εργαλεία μου, η νομική κατάρτιση και η ορθή  μεθοδολογία, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη συνέπεια, το ήθος και την ικανότητα άριστης επικοινωνίας με τους εντολείς μου, ώστε να εγγυηθώ την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Γενικές Πληροφορίες

Το δικηγορικό μου γραφείο βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου 10, στη Λάρισα. 

Τηλ & fax: 2410536430 

 Κινητό :   6946886313   

 email : [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο τηλέφωνο: 2410536430.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης