ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι.

Ασκληπιού 21, 412 22, Λάρισα

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι.


Ασκληπιού 21
412 22, Λάρισα

Ορθοδοντικοί


Εταιρικό προφίλ

Τα ιατρεία μας βρίσκονται σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους, οι οποίοι σχεδιάστηκαν ώστε να είναι ευχάριστοι στους ασθενείς και παράλληλα λειτουργικοί. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με μακροχρόνια εμπειρία, εγγυάται την καλύτερη δυνατή περίθαλψη σας. Οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν προτεραιότητά μας και για αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων και απολύμανσης των χώρων. Με τη βοήθεια πλήρους φωτογραφικού αρχείου και επίδειξης ήδη θεραπευμένων περιστατικών, θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για την ορθοδοντική θεραπεία που θα σας προτείνουμε. Με τη βοήθεια σύγχρονου διαγνωστικού ψηφιακού ορθοπαντομογράφου θα έχετε μια άμεση εκτίμηση της κατάστασης του οδοντικού σας φραγμού και θα κατανοήσετε το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας. Στον κλινικό χώρο υπάρχουν 3 οδοντιατρικές έδρες με τον πιο σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό όπως ενδοστοματικές κάμερες και οθόνες προβολής οδοντιατρικού υλικού. Επίσης λειτουργεί σύγχρονος ψηφιακός ορθοπαντομογράφος.


   -  Λάρισα, Ασκληπιού 21 (Κούμα & Ασκληπιού γωνία), 3ος όροφος, τηλ.: 2410533198

   -  Φάρσαλα, Αχιλλέως 8 (Αχιλλέως & Καναδά γωνία) - Υποκατάστημα, τηλ.: 2491028003


Περιγραφή Υπηρεσιών

 • ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
  Χρησιμοποιούνται συνήθως για να προετοιμάσουν το έδαφος για τις μόνιμες συσκευές (σιδεράκια) δημιουργώντας χώρους και βοηθώντας την σωστή ανάπτυξη των γνάθων.
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ
  Τα κλασικά σιδεράκια έχουν άριστα αποτελέσματα, υπερέχουν σε ιδιότητες από τις αόρατες τεχνικές και συντομεύουν το χρόνο θεραπείας. Με τη βοήθεια χρωματιστών προσδέσεων δίνουν μια όμορφη εικόνα στο χαμόγελό σας
  ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ
  Χρησιμοποιούνται συνήθως στη θεραπεία ενηλίκων. Με την βοήθεια διάφανων συρμάτων και ελαστικών προσδέσεων προσφέρουν ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για όσους αποθαρρύνονται από την χρήση κλασικών συσκευών.
  ΔΙΑΦΑΝΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ
  ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
  Οι συσκευές (σιδεράκια) τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών (γλωσσική επιφάνεια) για αισθητικούς λόγους.

 


Γιατί να μας προτιμήσετε

Πολυετή εμπειρία στο χώρο, με ταυτόχρονη υιοθέτηση και ενημέρωση σε κάθε σύγχρονη τεχνική.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε στο γραφείο μου στη διεύθυνση Ασκληπιού 21. Για να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε με στο 2410.533198


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης