ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. MD PHD

Δευκαλίωνος  1, 412 22, Λάρισα

ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. MD PHD


Δευκαλίωνος  1
412 22, Λάρισα

Ορθοπαιδικοί


Εταιρικό προφίλ

Ο ορθοπεδικός Μπασδέκης Γεώργιος MD, με ιατρείο που εδρεύει στο κέντρο της Λάρισας, έχει εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκοπική χειρουργική και στην επανορθωτική χειρουργική (ολική αρθροπλαστική) γόνατος και ισχίου, στη Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιατρός ειδικεύεται στις MIS τεχνικές (ολική αρθροπλαστική, μικρές τομές, άμεση κινητοποίηση), στο ισχίο (AMIS) και στο γόνατο (navigation system, χειρουργείο μέσω υπολογιστή). Για 5 χρόνια υπηρετούσε ως Επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και ανέλαβε πλήθος χειρουργείων και χρόνιων περιστατικών.

Το ιατρείο του είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και την υψηλή επιστημονική κατάρτιση ο ιατρός στοχεύει στη σωστή και έγκαιρη διάγνωση και κατ' επέκταση στην αντιμετώπιση καθ έκαστου περιστατικού.

Πιο ειδικά, χρησιμοποιείται η μέθοδος PRP (αυτόλογοι παράγοντες αιμοπεταλίων) για αρθρίτιδες - τενοντίτιδες - επικονδυλίτιδες και η ενεργοποίηση με φασματογράφο για άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Παρέχεται EPI- διαδερμική ηλεκτροθεραπεία για τενοντίτιδες, τενοντοπάθειες, θλάσεις μυών καθώς επίσης και Rotab, για ελεγχοαστάθεια γόνατος και χιαστών. Τέλος, διατίθεται πελματογράφος Comex και αναλυτής βάδισης Wiva Science για έλεγχο βάδισης και στήριξης.


Περιγραφή Υπηρεσιών

Στο ιατρείο του Ορθοπεδικού Μπασδέκη Γεώργιου επιτελούνται μια σειρά από ιατρικές υπηρεσίες και θεραπείες σε περιπτώσεις:

- Τενοντίτιδας

- Τενοντοπάθειας

- Τροχαντηρίτιδας

- Επικονδυλίτιδας

- Θλάσεων μυών


Επίσης παρέχεται διαδερμική ηλεκτροθεραπεία με την καθοδήγηση υπερήχου καθώς και θεραπευτική προσέγγιση σε οξείες και χρόνιες καταστάσεις τενόντων, Υπερακάνθιου, δικεφάλου, αχίλλειου και Επιγονατιδικού σε επαγγελματίες αθλητές αλλά και σε κάθε ασθενή για την βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση του περιστατικού και σαφώς και την θεραπεία χωρίς Χειρουργική παρέμβαση όπου δεν κρίνεται αναγκαίο.


Γενικές Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2410536080 ήνα επισκεφθείτε το ιατρείο μας στην οδό Δευκαλίωνος 1 & Παπακυριαζή, στο κέντρο της Λάρισας.


Δεν υπάρχουν προσφορές ...

Δεν υπάρχουν προϊόντα ....

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα10:00 - 22:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τρίτη10:00 - 14:00 (κατόπιν ραντεβού)
Τετάρτη10:00 - 22:00 (κατόπιν ραντεβού)
Πέμπτη10:00 - 14:00 (κατόπιν ραντεβού)
Παρασκευή10:00 - 22:00 (κατόπιν ραντεβού)
ΣάββατοΚλειστό
ΚυριακήΚλειστό

Στείλε μήνυμα

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

Χάρτης