Το Digital Marketing αποτελείτε από 5 βασικά μέρη.
WEBSITE – SEO – SEM – EMAIL – SOCIAL MEDIA

Κάθε ένα από αυτά τα μέρη απαιτεί ξεχωριστή μελέτη και προσέγγιση για να είναι αποτελεσματικό. Εμείς είτε προτείνουμε αυτά που θεωρούμε κατάλληλα για την επιχείρησή σας και για το στάδιο που βρίσκεστε, είτε ακολουθούμε τις δικές σας προτάσεις και κατευθύνσεις.

Το σίγουρο είναι πως μαζί, κάνουμε πραγματικότητα την ψηφιακή εικόνα
και φωνή που έχετε ονειρευτεί για το Brand σας.

Google ads

Google ads (SEM – Search Engine Marketing) είναι η χρήση πληρωμένης διαφήμισης για την κατεύθυνση του χρήστη σε έναν ιστότοπο.

Η αύξηση της χρήσης των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, έχει αναπτύξει το SEM αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα προσέγγισης του κοινού.

Η Findigital έχει δημιουργήσει πλούσια κληρονομιά στο SEM, χάρη σε μία από τις εμπειρότερες ομάδες στον τομέα αυτό.

SEO / Local SEO

Το Search Engine Optimization, για να το πουμε απλά, είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας προς τον μηχανισμό -αλγόριθμο- της Google που επιλέγει το ποίος θα εμφανίζετε στις πρώτες θέσεις της Google όταν κάνει αναζήτηση κάποιος χρήστης ενα προϊόν, υπηρεσία ή πληροφορίες.

Το SEO είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και απαιτεί πολύπλοκες και συνδυαστικές εξειδικευμένες γνώσεις καθώς και ανάλυση Marketing για να στηθεί σωστά και να αποδώσει μακροπρόθεσμα

Στην Findigital, έχουμε ολη την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να υλοποιήσουμε όλα αυτά που απαιτεί μια SEO στρατηγική.

Social Media Ads

Εκμεταλευθείτε την δυναμική των social media (facebook, ιnstagram,twitter, κλπ) και δημιουργήστε μια κοινότητα ανθρώπων που ενδιαφέρετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μην ξεχνάτε πως τα Social Media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο της ανθρώπινης σχέσης όχι της πελατειακής ξερής επαφής.

Γι’αυτό χρειάζεται ειδική μεταχείρηση και κατεύθυνση για να αποδώσει ως κανάλι επικοινωνίας στο μέγιστο των δυνατοτήτων με μακροπρόθεσμη διάρκεια.

Email Marketing

Είναι δύσκολο σε 3-4 γραμμές να καλύψουμε την πραγματική δύναμη που έχει το mail και να αναφερθούμε στην δυναμική του εργαλείου που θα έχετε στα χέρια σας απο την στιγμή που θα «μπει το νερό στο αυλάκι».

Δημιουργούμε τα κατάλληλα πρότυπα επικοινωνίας με βάση τις ανάγκες του Brand σας ώστε να προωθείτε προϊόντα, προσφορές και λοιπές πληροφορίες που αφορούν το κοινό σας.