Σήμερα, σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες στις δυναμικές ηλικίες διατηρεί λογαριασμό στο Facebook. Τα social media (Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Instagram, Google+, Pinterest κλπ) πλέον αποτελούν τον μεγαλύτερο χώρο διάδρασης Χρηστών και Αγοράς όπου επιχειρήσεις και καταναλωτικό κοινό μπορούν να επικοινωνήσουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε, άμεσα και ωφέλιμα, αλλά και ένα πανίσχυρο εργαλείο επιρροής του καταναλωτικού κοινού, εταιρικής αναγνωρισιμότητας και αύξησης πωλήσεων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια επιχείρηση να διατηρεί και να βελτιώνει την παρουσία της στα social media επενδύοντας παράλληλα με την λειτουργία της ιστοσελίδας της ή του ηλεκτρονικού καταστήματος της. Μια σελίδα στα social media δεν υποκαθιστά ή αντικαθιστά την εταιρική ιστοσελίδα, λειτουργεί όμως συμπληρωματικά, όντας σε πολλές περιπτώσεις η κύρια πηγή επισκεψιμότητας της.

Η επένδυση μιας επιχείρησης στο Social Media Marketing εκτός από επισκεψιμότητα και περισσότερες πωλήσεις, εγκαθιστά και αποτελεσματικούς τρόπους σύνδεσης κι επικοινωνίας με το καταναλωτικό αλλά είναι και ένα πανίσχυρο εργαλείο για να προωθήσει τις προσφορές του όχι μόνο στο υφιστάμενο, αλλά και σε δυνητικό πελατολόγιο.

αναλαμβάνουμε την πλήρη παρουσία σας στα social media είτε δημιουργώντας και σχεδιάζοντας την από την αρχή, είτε βελτιστοποιώντας αναμορφώνοντας την ήδη υπάρχουσα ακολουθώντας εφαρμοσμένη μεθοδολογία και δοκιμασμένες στρατηγικές για εγγυημένα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα:

  • Κατασκευάζουμε την εταιρική σελίδα σας στα social media με λογότυπο, φωτογραφίες, εταιρικό μήνυμα, πληροφορίες, εταιρικό προφίλ κλπ.
  • Διαχειριζόμαστε πλήρως την σελίδα: Καταρτούμε το πλάνο δημοσιεύσεων, δημιουργούμε community building, αύξηση likes/fans/followers, δημιουργούμε προωθητικές ενέργειες, calls-to-actions, διαγωνισμών, παιχνιδιών κλπ.
  • Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την επικοινωνία/διάδραση με τους πελάτες σας, δημιουργούν και διαχέουν καθημερινά user engaging περιεχόμενο (κείμενα, links, blogging, videos, φωτογραφίες, slogans), προκαλούν συζητήσεις με υψηλή διαδραστικότητα, κλπ. Επίσης σας προωθούν αιτήματα ή απορίες τους και ανταποκρίνονται κατόπιν συναίνεσης σας.
  • Δημιουργούμε sponsored και οργανικές καμπάνιες σε στοχεύμενο δυνητικό κοινό αλλά και στο υφιστάμενο κοινό.
  • Παρέχουμε συμβουλευτικό ρόλο και εκπαιδεύουμε το προσωπικό της επιχείρησης σας για την διαχείριση του social media marketing πλάνου.
  • Παρέχουμε πλήρες και αναλυτικό Monitoring και Reporting των ενεργειών μας, μετρώντας την επιστροφή της επένδυσης σας μέσω χρήσης των KPI’s (Key Performance Indicators).
  • Δημιουργούμε, προωθούμε διαχειριζόμαστε Facebook Ads.
  • Κατασκευάζουμε και διαχειριζόμαστε Facebook Apps.