Το SEO είναι η σανίδα σωτηρίας του digital marketing. Αναμφισβήτητα τo Search Engine Optimization αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα της επιτυχίας της επιτυχημένης online παρουσίας μιας επιχείρησης. Ως SEO ορίζουμε το σύνολο των διαδικασιών που ακολουθεί μια SEM (Search Engine Marketing) στρατηγική για την βελτιστοποίηση μια ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Ένα τέτοιο εύρος διαδικασιών συμπεριλαμβάνει on-site και οff-site μεθοδολογίες και πρακτικές. Πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί, άλλα τόσα σας έχουν υποσχεθεί αναφορικά με την πολυπόθητη εμφάνιση σας στην πρώτη σελίδα της Google…Παράλληλα, ο ανταγωνισμός συνεχώς εντείνεται και πλέον απαιτείται μια συντονισμένη προσπάθεια, γνώση, υπομονή κι επιμονή για να ‘’πιάσετε’’ επιτέλους μια από τις πολυπόθητες πρώτες θέσεις στην πρώτη σελίδα!

Τα έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη μας θα σας βοηθήσουν με σίγουρες, ασφαλείς και δοκιμασμένες τεχνικές όχι μόνο εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα όχι μόνο σε παροδικό χρόνο, αλλά ουσιαστικά να διατηρήσετε μια συνεχή παρουσία στα πρώτα αποτελέσματα του κλάδου σας, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. H ομάδα μας συνεχώς εκπαιδεύεται και ενημερώνεται για τις συχνές αλλαγές που συντελούνται στις μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo, Bing, Yandex κλπ

Στις SEO υπηρεσίες μας περιλαμβάνουμε:

  • On – Page SEO και Off – Page SEO, οργανική βελτιστοποίηση, δημιουργία και διαχείριση πρωτότυπου περιεχομένου (Content Marketing, Copywiritng), βελτιστοποίηση και αναμόρφωση του υπάρχοντος περιεχομένου ώστε να είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης, keyword έρευνα, Link Building, Affiliate Marketing
  • Χρήση πρακτικών και τεχνολογιών Ad Serving, Campaign Management και Audience Targeting για την βελτιστοποίηση του προβαλλόμενου περιεχομένου πάντα ως προς τις προσωποποιημένες ανάγκες των χρηστών.
  • Δημιουργία και διαχείριση Display Ads, με την μορφή media, banners, videos και εικονογραφημένου διαφημιστικού περιεχομένου που εμφανίζεται στοχευμένα και προσωποποιημένα σε διάφορες ιστοσελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες μέσω του Google Display Network.
  • Σχεδίαση και διαχείριση οργανικών και Adwords PayPerClick (PPC) διαφημιστικών καμπανιών.
  • SEO συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση των πελατών μας και του προσωπικού τους.
  • Πλήρες και αναλυτικό Reporting, παράθεση σταστιστικών και λοιπών αξιοποιήσιμων στοιχείων βάσει Analytics για την αποτίμηση του ROI (Return of Investment) και την κατάρτιση επόμενων καμπανιών.

Προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα ποιοτικό και οικονομικό πακέτο SEO. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας ευθύνη.